www.tv-midtsjælland.dk

Frivillige har sunget sammen med ældre på afstand

27-06-2020

Frivillige fra Ældre Sagen har med koordination fra ensomhedskonsulenten   i Ringsted Kommune sørget for fællessang på afstand med beboerne i handicapvenlige boliger i Ringsted Kommune.


Frivillige fra Ældresagen og Ringsted kommune har i fællesskab sunget sammen med beboere i de handicapvenlige boliger i Ringsted i forbindelse med COVID-19.

Det er hovedsageligt de frivillige fra Ældresagen, som normalt har sangcafé på plejehjemmene, som har deltaget. Og det har været koordineret af ensomhedskonsulent i Ringsted Kommune Mona Juel Hansen. 

Vi har i fællesskab fundet de sange, som skulle synges, og så har vi inviteret beboerne på de steder, vi ville komme. De har også fået de sange, som vi skulle synge, så de kunne synge med,” fortæller Mona Juel Hansen og fortsætter:

”En af de frivillige har spillet harmonika til sangene. Beboerne har været i deres haver, på altaner eller foran hoveddøren, så vi ikke kom for tæt på hinanden. De været utrolig glade for, at vi er kommet forbi og har sunget sammen med dem i en halv times tid,” siger Mona Juel Hansen.

Til nogle af arrangementerne har Ringsted Musik- og Kulturskole været forbi med højtalere og mikrofoner. I løbet af de seneste uger har sangkoret været forbi Hyldegården, Søgade, Prinsensvej, Bjergbakken, Amtstue Alle, Smålodsvej og Fredensvej.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm