www.tv-midtsjælland.dk

Byrådsmedlem skifter til Konservative

26-05-2020

Byrådsmedlem i Ringsted Kommune Tina-Maria Eriksen meldte sig mandag morgen ud af Danske Folkeparti og ind i Det Konservative Folkeparti. Det betyder at Det Konservative Folkeparti er gået fra 1 til 2 byrådsmedlemmer i Ringsted Byråd.


Tina-Mia Eriksen udtaler :

Jeg har efter megen overvejelse, over en længere periode, nu truffet beslutningen om at skifte til Det Konservative Folkeparti, som jeg fremadrettet vil repræsentere i Ringsted Byråd. At skifte parti er ikke et nemt valg for en politiker, men dette er en velovervejet beslutning, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er den rigtige, hvis jeg skal have mulighed for at gennemføre den politik, jeg står for lokalt.

Der er gået 7 år, siden jeg første gang meldte mig ind i den politiske verden, og jeg har måttet sande, at jeg igennem årene er blevet mere borgerlig. Min holdning til skattepolitik og til at holde fast i en ansvarlig økonomisk politik er blevet styrket, mens jeg stadig også ønsker en stram samt realistisk udlændingepolitik. Vi lever i et meget nuanceret samfund, som kræver et parti med nuanceret politik på mange områder, og derfor skifter jeg nu. Jeg synes, Det Konservative Folkeparti gør det godt på landsplan med Søren Pape i spidsen, og når det kommer til det lokale, kan man ikke overse, at Konservative med Andreas Karlsen i spidsen har formået at skabe konkrete resultater på en række områder og er blevet en lokalforening med drivkraft og ambitioner for vores kommune.

Andreas Karlsen og jeg bliver en stærk, ambitiøs og ung duo i byrådet. Vi har i forvejen i flere år arbejdet sammen blandt andet til vores udvalgsmøder i Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, og det samarbejde har også haft betydning for mit valg om at skifte parti.

Alle politikere kan pege på steder, hvor vi synes, der skal bruges flere penge, men penge til at finansiere det hele skal komme et sted fra, og det bliver der sjældent talt om, heller ikke i Ringsted. Derfor tilslutter jeg mig nu Det Konservative Folkeparti, der lokalt deler min holdning om, at vi bruger for mange penge på administration, ledelse, bureaukrati og puljer, som ikke skaber nogen synderlig værdi for borgerne i Ringsted Kommune. Jeg vil rigtig gerne være med til, at vi får brugt vores penge bedre og udvikler vores fantastiske kommune. Vi skal være ambitiøse og investere i vores børn. Vi skal støtte op om en stærkere og mere omfattende SSP-indsats. Vi skal være ambitiøse for vores erhvervsliv, klimaet, byudviklingen, og ikke mindst skal vi altid sikre et værdigt liv for vores ældre.

Personligt mener jeg også, at det er på tide, at Ringsted kommer frem i bussen, når vi taler sundhed og lokale sundhedstilbud. Ringsted har tabt på Region Sjællands fordeling af sundhedstilbud til trods for byens centrale placering, og her har lokale Ringsted-politikere, der også har været valgt til Regionsrådet, ganske enkelt ikke været dygtige nok til at fremme Ringsted.

Jeg er glad for nu at være medlem af Det Konservative Folkeparti og ser frem til at bidrage til et demokratisk miljø, hvor alle medlemmer får en stemme igennem i byrådet og i bestyrelsen.

Byrådsmedlem og gruppeformand Andreas Karlsen udtaler:
Jeg jubler over Tina-Mias skift. Vi er nu er 2 konservative byrådsmedlemmer i Ringsted Byråd, og det er kun Socialdemokratiet og Venstre, der er større end os i Byrådet. Det bliver spændende at blive gruppeformand og have et mandat mere i ryggen til forhandlinger og det politiske arbejde. Vi vil fortsat gå efter at konstruktivt at søge indflydelse via samarbejde med resten af byrådets partier.

Det er motiverende at opleve den opbakning og tilslutning til vores førte politik, som Konservative oplever for tiden, både lokalt og på landsplan. Tina-Mia bliver et stærkt kort hos os, hun brænder for vores ældre og for vores sundhed, og hun passer perfekt ind i vores overordnede politik omkring at være ambitiøs for Ringsted Kommune og bruge vores fælles skattekroner bedre. Tina-Mia har blandt andet haft en rigtig positiv betydning for fastholdelsen af varmestuen i Ringsted, og det tror jeg, at mange udsatte borgere kan være taknemmelige for. Vi har også begge arbejdet for blandt andet indførelse af varm mad på vores plejehjem og kortere ventetid til vores ungepsykolog.

Jeg er fuldstændig enig i frustrationen over, at Ringsted Kommune er blevet forbigået i høj grad i Region Sjællands fordeling af sundhedstilbud de sidste mange år, og det bliver også et valgtema for os konservative til kommunalvalget næste år. Vi SKAL have udbygget og generobret vores nære lokale sundhedstilbud i Ringsted Kommune. Vi har simpelthen ladet os køre over indtil nu. Det er også derfor, vi har foreslået til de kommende budgetforhandlinger, at vi kommer i gang med at bygge Sundhedshusets etape 2 i en fart.

Vi kommer politisk til at stå for akkurat det samme, som vi gør nu, men med endnu mere pondus og energi! Vi er Ringsteds borgerlige parti, der ønsker en større respekt for borgernes penge og har ambitioner for, hvor Ringsted skal hen. Der er rigtig mange ting, vi gør godt i Ringsted Kommune. Men der er også mange ting, vi kan, bør og skal gøre bedre. Vi er en kommune med et kæmpe potentiale beliggende centralt på Sjælland. Lad os komme væk fra altid at tale om gennemsnit, middelmådighed, og hvad der ikke kan lade sig gøre.

Ringsted Kommune skal være landets bedste kommune.

Vælgerforeningsformand Steen Karlsen udtaler:
Det er jo en rigtig god dag at være formand for Den Konservative Vælgerforening i Ringsted.

Forleden skiftede byrådssuppleant og lokalpolitiker Susanne Cornelius til os konservative. Med Tina-Mias skifte har vi nu 2 stærke, friske, ambitiøse og unge byrådsmedlemmer i form af Andreas Karlsen og Tina-Mia.

Med en aktiv bestyrelse, et stærkt KU, 2 ambitiøse byrådsmedlemmer og stor tilgang i vælgerforeningens medlemmer, er fundamentet lagt til en meget positiv fremtid og et spændende kommunalvalg om 1,5 år.

Jeg glæder mig til for alvor at lære Tina-Mia at kende, og det ved jeg, at resten af vores parti også gør. Det Konservative Folkeparti og Andreas Karlsen har allerede leveret på en lang række mærkesager, vi gik til valg på i 2017. Her tænker jeg blandt andet på indførelse af varm mad på vores plejehjem, det store arbejde med at få en ny biograf til Ringsted, at der er investeret i vores erhvervsliv og tiltrækning af arbejdspladser. Det er områder, som vi sagde, vi ville arbejde for ved valget i 2017, og det er positivt, at vi har leveret på dem. Fremtiden bliver spændende for vores parti, og jeg byder Tina-Mia velkommen til partiet.

Om Tina-Mia Eriksen

Personlige stemmer ved kommunalvalget i 2017:
165

Alder: 27

Beskæftigelse: Sygeplejerske

Politiske hverv: Byrådsmedlem i Ringsted Kommune, repræsenteret i Social- og Arbejdsmarkedsudvalget samt Ældre- og Genoptræningsudvalget og medlem af den nyoprettede sociale investeringsfond.

Personlige stemmer til europaparlamentsvalget 2019: 6680  (2. suppleant )

Mærkesager: Flere sundhedstilbud i Ringsted Kommune, bedre vilkår for sociale udsatte borger og psykisk sårbare unge, tidlig indsats hos psykisk syge og en værdig politik for vores ældre

/Pressemeddelelse Det Konservative Folkeparti Ringsted

Flere nyhedsfilm