www.tv-midtsjælland.dk

525 biler til Drive-In på Kompagniet

24-05-2020

Under mottoet "Bliv i bilen" blev der søndag afholdt hele tre Drive-In arrangementer på Kompagniet i Ringsted og i alt 525 biler blev kørt på plads foran scenen, der husede først en koncert og derefter to stand-up shows.


Arrangørerne bag "Bliv i bilen" har været i 17-18 byer og sat 50 shows op på 4 uger. Søndag kom turen til Ringsted og der var både koncert og stand-up for de 525 biler med alt fra 1 til 5 passagerer.

Gensyn med MGP-2019
Kl. 14 gik MGP-stjernerne fra 2019, Johannes, Olivia og Lisa & Xenia på scenen og gav 60 minutters fed familiekoncert. 

En stor del af passagerne i de mange biler var børn, og man kunne tydeligt høre fra de nedrullede vinduer, at både børn og voksne kunne sangene. Der blev gladeligt sunget med, og der blev endda ´stoledanset´ med fra sæderne i en grad, der fik nogle af bilerne til at stå og rokke frem og tilbage.

Mens regnen silede ned udenfor, kunne MGP-stjernerne stå i tørvejr på den lille scene, og det samme kunne publikum fra bilerne.

Officials gik rundt og solgte blandt andet popcorn og sodavand, og der blev hygget rundt omkring i bilerne. Selvom mange nok gerne ville have været tættere på deres idoler, så var det tydeligvis et rigtig godt alternativ i en tid, hvor man skal holde afstand.

Hornet i bund i stedet for latter og klapsalver
Det oprindeligt annoncerede Stand-Up show med Uffe Holm og Anders Nielsen kl. 19 blev hurtigt udsolgt, og der blev hurtigt stablet et ekstrashow på benene.

Derfor gik de to komikere på scenen både kl. 16.30 og kl. 19.

Publikum benyttede sig af den alternative måde at udtrykke begejstring på, så hornene blev benyttet i stedet for den latter og de klapsalver, som stand-up´ere normalt modtager.

Endnu en gang kunne både de optrædende og publikum glæde sig over drive-in-konceptet, for det var en våd omgang. Men det betyder jo heldigvis ingenting, når man kan sidde både tørt og i behørig afstand af alle andre i sin bil og få sjov underholdning serveret direkte i bilradioen.

 

Flere nyhedsfilm