www.tv-midtsjælland.dk

Støt TMS ved køb af den flotte Ringsted Plakat

22-05-2020

Den er flot, den nye Ringsted Plakat. Fredag eftermiddag overrakte TMS et eksemplar til Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten.


Fredag eftermiddag, umiddelbart inden at de unge 9-11-årige startede sæsonens første træning, blev den nye RINGSTED PLAKAT fremvist og et eksemplar blev overrakt til Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten.

Når man køber plakaten, støtter man automatisk TMS Ringsteds forening, der omfatter damer, breddevoksne og alle ungerne.

Plakaten koster 300 kroner og leveres i sort ramme. Motiverne har TMS selv valgt, og viser nogle af Ringsteds største vartegn.

Den sælges frem til og med 5/6, og umiddelbart efter den dato kan de bestilte plakater hentes hos Forni’s i restauranten i Ringsted Sport Center.

Den økonomiske hjælp er uvurderlig
I håndboldverdenen er der meget bekymring om, hvorvidt der er gået Counterstrike i den” fortalte Jan Berner Rømer fra TMS.

Det gør sig heldigvis ikke gældende for Ringsteds aktive, for i den forgangne uge er det væltet ind med tilmeldinger.

Foreningen kommer dog til at miste omkring en kvart million på de ting, de ikke kan være med til pga. corona, f.eks. håndboldskole, Ringsted Festival og Forni’s Cup, der muligvis også bliver aflyst.

Derfor har foreningen brug for al den støtte, den kan få, og ved at købe Ringsted Plakaten kan man støtte foreningen.

Foreningen har desuden lavet en SMS-indsamling, der har givet 40.000 kroner. Der er blandt andet trænere, der har doneret halvdelen af deres trænerløn, og herreholdet har doneret 3.000 kroner fra deres bødekasse. Det vurderes dog, at de 3.000 kroner hurtigt er tjent ind i bødekassen igen!

Måske en årligt tilbagevendende begivenhed
Hvis plakaten bliver en succes, så overvejer foreningen af lave en ny hvert år.

Vi overvejer at lave det som en lanceringsplakat, så der kommer en ved hver sæsonstart” fortalte Jan Berner Rømer.

Men i første omgang gælder det den helt nye plakat, og den kan købes her:

Da Henrik Hvidesten havde fået overrakt sin flotte plakat af TMS-maskotten Valde, gik træningen for de 9-11-årige i gang. De overholdt naturligvis myndighedernes retningslinjer, der siger, at der må være 9 på hvert hold plus instruktør. Faktisk må de også være flere hold på området samtidig, hvis hvert holds områder er afmærket, og der er en instruktør på hvert hold.

Flere nyhedsfilm