www.tv-midtsjælland.dk

Ringsted Klovneløb gennemføres - sammen, hver for sig

19-05-2020

Det populære Ringsted Klovneløb kan desværre ikke afholdes i sin oprindelige form pga. corona-situationen. Men den gode nyhed er, at løbet gennemføres - sammen, hver for sig!


4 gange har frivillige ildsjæle, i samarbejde med Kværkeby IF og Danske Hospitalsklovne, afholdt Ringsted Klovneløb, og for hvert år er interessen for at deltage steget støt. Selvom der var 400 billetter til sidste års Ringsted Klovneløb, var der alligevel ventelister. Derfor besluttede arrangørerne sig for at øge antallet af billetter og samtidig udvide med en ekstra løbedistance - officiel halvmaraton.

Så kom corona! Ringsted Klovneløb stod til at blive aflyst, men arrangørerne lagde sig i selen for at få løbet gennemført, så Danske Hospitalsklovne også i 2020 kan få støtte.

Det er lykkedes og løbet, der i år har fået Vin & Vin Ringsted som med-arrangør, er nu igen åbent for tilmeldinger. Det hele foregår, ifølge Ringsted Klovneløbs Facebookside her, således:

Løbet bliver afviklet - men man løber/går selv sin egen rute søndag d. 21/6 med start kl. 11.00. Kan man ikke løbe der, løber man bare i løbet af dagen. Det vil være så hyggeligt, hvis I løber udklædt, så Ringsted bliver en lille klovneby. HUSK meget gerne at lægge billeder op på vores Facebook side.

Løber I forbi Vin & Vin Ringsted i Sct. Bendtsgade mellem kl 10-13 på jeres rute, vil der være garanti for hep.

Jer der allerede har tilmeldt jer løbet vil i næste uge modtage en mail fra Danske Hospitalsklovne, hvori I kan vælge at donere jeres betalte billetter til klovnene - og derved vil I kunne deltage i vores virtuelle løb og afhente næse medalje osv., eller I kan få pengene tilbage.

Medaljer, næser, løbsnumre samt vand afhentes hos Vin & Vin i Ringsted i åbningstiden i uge 25. På selve løbsdagen om søndagen, vil man kunne afhente i tidsrummet 10-13.

Der vil igen i år være en lille goodiebag til børn til og med 12 år.

I vil skulle oplyse jeres navn ved afhentning af medalje osv., da vi vil modtage en liste over de deltagere, der har valgt at donere samt navne på nye tilmeldte.

Vi håber inderligt at flere har lyst til at løbe med os !! Stortset alle klovneløb er blevet aflyst grundet Corona!

Til nye deltagere ....For KUN 70kr får I:

♦ 1 medalje
♦ 1 klovnenæse
♦ 1 vand
♦ 1 diplom

♦ Børn til og med 12 år vil ligeledes modtage en lille goodiebag

Vigtigst af alt støtter I Danske Hospitalsklovne, som hver eneste dag, gør en KÆMPE forskel for de indlagte børn på de danske sygehuse. Klovnene skaber gennem leg og magi tryghed for børnene og gør børnenes ophold på sygehuset mere overkommeligt.

Tilmeld jer lige her

Flere nyhedsfilm