www.tv-midtsjælland.dk

Fitness Lab støtter ESport Ringsted

24-01-2020

De ivrige deltagere hos Ringsted eSport vil snart opleve hvad der kræves for at træne professionelt som gamer – nemlig fysisk og professionel træning udover tid foran computeren. ESport klubben har nemlig fået stærk opbakning fra byens fitnesscenter, FitnessLab.

ESport har udviklet sig markant de seneste år, fra at være en fritidsaktivitet efter skole til en professionelt dyrket sportsgren med turneringer rundt omkring i verden og millionbeløb i præmiepuljen. Men med den sigende professionalisme indenfor sporten kommer træningseksekveringerne – og ikke kun foran computerskærmene. Det er denne udvikling der dannede rammen om Ringsted eSport da dørene for første gang blev åbnet op. Og nu er tiden kommet til at tage det næste skridt for eSportsudøvere i byen.

eSport klubben har nemlig fået en meget generøs og entusiastisk sponsor i form af byens populære fitnesscenter, FitnessLab. Ejeren af centret Abdel Rahman har vist stor glæde i at se byens unge være samlet om en fællesinteresse, og ønsker at hjælpe med til at øge unges kondition og sundhed – heriblandt eSportsudøverne.

”Det er netop denne type sponsorer eller samarbejdspartnere der i den grad er med til at løfte niveauet indenfor eSporten, det er en fantastisk nyhed, ikke både ifht. foreningens økonomi, men helt konkret fordi det styrker og bidrager til Ringsted eSports vision om hvordan vi mener en klub som vores skal drives, fortæller Næstformand Miki Olsen, der sammen med resten af bestyrelsen er meget glade for det nye samarbejde.”

For mange er det svært at forbinde eSport med fysisk aktivitet, men eliteniveau kræver mere end hurtige fingre og en behagelig stol. Undersøgelser viser at professionelle gamere får en puls og hjerterytme op på samme niveau som maratonløbere. Derudover skal reflekter og kondition også holdes ved lige for at kunne optimere sine evner foran skærmene.

FitnessLab vil I fremtiden være Ringsted eSports officielle fitness sponsor. Centret tilbyder professionelle træningsprogrammer, adskillige moderne maskiner, imødekommende trænere og døgnåben adgang for alle centrets medlemmer. Og med det nye samarbejde vil flere unge i byen vende sig til proteinbarer og sunde smoothies på skrivebordet, når computeren bliver tændt.

(Yderligere information kan fås på www.ringsted-esport.dk)

Flere nyhedsfilm