www.tv-midtsjælland.dk

Udvidelse af Ringsted Sport Center skal i Byrådet igen

20-01-2020

Udvidelse af Ringsted Sport Center skal i Byrådet igen

Ringsted Kommune har i forbindelse med gennemført licitation ikke fået konditionsmæssige tilbud ind på opgaven med at udvide Ringsted Sport Center med bl.a. ny foyer, cafébygning og multisal. Byrådet skal derfor træffe ny beslutning om, hvad der skal ske med udvidelsesplanerne for sportscentret til marts.

Ringsted Kommune har haft udvidelsen af Ringsted Sport Center udbudt i omvendt licitation med en fast pris på 28,7 mio. kr. Fem firmaer har haft mulighed for at byde på opgaven, men ingen af firmaerne har afleveret et tilbud, der ligger inden for den udbudte økonomiske ramme. 

”Byrådet har ønsket at få afprøvet prisen på udvidelsen af Ringsted Sport Center inden for den økonomi, vi har afsat til opgaven med bl.a. at bygge ny foyer, café og multisal. Det er desværre ikke lykkedes, og så må vi politisk tage fornyet stilling til, hvad der skal ske. Og de politiske drøftelser vil jo nok komme til at gå på, om vi kan finde flere penge til projektet nu, om vi vil sætte det i bero i en periode, eller om vi skal se på projektet på et helt ny måde. Det skal fagudvalgene og Byrådet nu drøfte”, siger borgmester Henrik Hvidsten.

Dermed står det også klart, at den planlagte opstart af udvidelsen af Ringsted Sport Center ikke gennemføres fra den 1. april 2020.

Flere nyhedsfilm