www.tv-midtsjælland.dk

Lokalt brødrepar har stiftet virksomhed netbutik indenfor løb og trailløb

12-01-2020

Lokalt brødrepar har stiftet virksomhed

Den 1. december 2019 lød startskuddet til åbningen af webshoppen www.runup.dk og drømmen for brødreparret, Peter og Morten, om at starte virksomhed sammen, blev til virkelighed. RUNUP.dk er en webshop der forhandler udstyr til sport med særligt fokus på løb og trailløb.

RUNUP er stiftet af brødrene Peter og Morten fra Ringsted. De har baggrund som hhv. bankrådgiver og softwareudvikler. De deler den samme interesse og store passion for trailløb og har begge flere marathons og ultraløb på CV’et, så da muligheden for at starte egen webshop bød sig, var de helt enige om, at løb skulle være omdrejningspunktet.

På nuværende tidspunkt forhandler de alt fra energiprodukter og løbesokker til pandelamper og trailstave, samtidig med, at der hele tiden bliver arbejdet hårdt på at udvide sortimentet.  Det er vigtigt for dem, at produkternes kvalitet er i top og samtidig til at betale.

Brødrene har før været vant til at handle deres udstyr i mange forskellige butikker og derfor er det deres mål, at skabe en butik, hvor alt man skal bruge, er samlet ét sted.

RUNUP er mere end en webshop. Du kan blandt andet også booke tid med Peter, som er fysioterapeut eksamineret løbecoach i foråret 2019. Derudover afholdes til maj 2. udgave af trailløbet Fruens Trailrun, som afholdes i Fruens Plantage i udkanten af Næstved og byder på fede spor, masser af bakker og hygge i topklasse.

Det nyeste tiltag for brødrene er RUNUP TryTrail, hvor alle ganske gratis kan komme og prøve kræfter med trailløb.

Hold jer opdaterede på www.runup.dk’s konkurrencer, tilbud og events ved at følge Runup.dk på Facebook og runupdk på Instagram.

Flere nyhedsfilm