www.tv-midtsjælland.dk

Borgmester gik i gravkoen for at få fuld fart på netforbindelsen 

05-12-2019

Henrik Hvidesten tog tirsdag første spadestik til TDC NETs fibernet i Ringsted, som åbner for lynhurtigt bredbånd til tusindvis af husstande og virksomheder.


Ringsteds borgmester giver gerne et nap med, når det kommer til at etablere lynhurtigt bredbånd til kommunens borgere og virksomheder. Tirsdag formiddag tog Henrik Hvidesten således plads i en gravko for at tage det første spadestik til TDC NETs fiberprojekt i Ringsted. 

”I dag har vi taget endnu et stort skridt i Byrådets ambition om at sikre internet til alle i Ringsted Kommune. Derfor har vi blandt andet også afholdt en bredbåndsmesse, etableret en bredbånds hotline for borgere og virksomheder, og vi arbejder aktivt sammen med de 16 andre kommuner i Region Sjælland om at sikre ordentlig mobildækning og hurtige internetforbindelser i vores kommuner. Det giver mest muligt fleksibilitet i privat- og arbejdslivet for borgere og virksomheder,” siger Henrik Hvidesten.

Som en del af fiberprojektet tilbyder TDC NET i øjeblikket gratis tilslutning og frit valg af udbyder til 3.000 husstande og virksomheder i de områder, hvor der etableres fibernet. Tilmelding kan ske på www.tdcfiber.dk

Lederen af TDC NETs fiberudrulning, Henrik Leu Christiansen, glæder sig over, at der nu kommer fiberkabler i jorden i Ringsted.

”Det er fantastisk, at vi i dag kan fejre starten på vores fysiske etablering af fibernet i Ringsted Kommune. Vi mærker en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning får man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen,” siger Henrik Leu Christiansen.  

HT/Pressemeddelelse TDC Group

Flere nyhedsfilm