www.tv-midtsjælland.dk

Masser af lækkert tøj fremvist til Ladies Night hos Land & Fritid Ringsted

04-12-2019

Der blev serveret goodiebags, pindemadder og god stemning for de cirka 65 gæster, der deltog i det traditionelle decemberarrangement, Ladies Night, hos Land & Fritid Ringsted tirsdag aften.


På podiet blev der fremvist tøj i alle afskygninger, både til jagt og hesteaktiviteter, og der var lige fra praktisk opvarmet undertøj inderst på kroppen til de varme frakker og jakker yderst. Modellerne fremviste ridestøvler, huer, vanter, vendbare jakker og sågar herreunderbukser, og hver beklædningsgenstand blev beskrevet undervejs. Modeshowet var et tydeligt bevis på, at bare fordi tøj er både varmt og praktisk, behøver det bestemt ikke være kedeligt og usmart.

Efter modeshowet blev der serveret pindemadder og drikkevarer, og gæsterne havde mulighed for at få en snak med flere af Land & Fritid Ringsteds leverandører, der var til stede hele aftenen.

Mens stemningen var i top, var priserne i bund og der var mulighed for at en del varer til ganske fordelagtige priser.

Næste arrangement hos Land & Fritid Ringsted er den 14. december, hvor det hyggelige juleridt tager en tur gennem Ringsted. Læs mere om det arrangement her.

/Heidi Taymyr

 

Flere nyhedsfilm