www.tv-midtsjælland.dk

Læg en ekstra vare i indkøbsvognen

02-12-2019

Lørdag den 7. december 2019 samler Lions i Ringsted varer ind i Rema 1000 i Jyllandsgade til Ringsteds Julehjælp 
     

I Lions ønsker vi, at alle får en god jul. Derfor samler Lions Club Ringsted Knud Lavard varer ind til julekurve til Ringsteds Julehjælp. Indsamlingen sker i Rema 1000, Jyllandsgade 7, 4100 Ringsted, lørdag den 7. december kl. 9-16. Når du køber ind, lægger du en ekstra vare i din kurv. Ved udgangen af butikken står Lions med en stor indkøbsvogn, hvori du så lægger den ekstra vare. Når vareindsamlingen slutter, bringer Lions varerne hen til Ringsteds Julehjælp.

"Jeg er glad for at kunne hjælpe med at støtte op om den gode sag for de borgere i byen, der ikke har det nemt i julen," siger købmand Mette Jensen fra Rema 1000.

Ringsteds Julehjælp er et projekt, som Rene Bøjsen Jensen (købmanden på Rønnedevej) har haft kørende i ca. 20 år. ”Sidste år kunne vi hjælpe 80 familier med julehjælp til en værdi af ca. 80.000 kr. I år er der allerede nu over 140 ansøgere. Julehjælpen kommer både fra private donationer og fra firmaer og fra mig selv. I 2016 startede jeg et godt samarbejde med Lions, hvor vi fik mange varer fra indsamlingen i Rema 1000. Alt dette er med til at hjælpe mange trængte familier i julemåneden”, siger Rene Bøjsen Jensen.

Inden indsamlingen har Lions indhentet en ønskeseddel hos Ringsteds Julehjælp. Det kan være en pakke kaffe, pebernødder, svesker eller andre varer, som skal bruges her op til jul. 

"Det er sjældent, at man kan glæde 3 parter samtidigt," siger Lions formand, Bjarne Brandt Pedersen. "Først og fremmest gavner vi nogle af samfundets svageste med gode varer her op til jul. Og så oplever kunden, der lægger ekstra varer i vognen, at gøre et stykke konkret velgørenhedsarbejde. Og endelig har vi i Lions fået støtte til vores humanitære indsats."

For mange på lørdagsindkøb vil det være en økonomisk overkommelig opgave fx at købe en ekstra pakke rosiner, men for Ringsteds Julehjælps kan det være med til, at de kan give ekstra julekurve til mennesker, der har behov for det.

Samtidig er Lions også taknemmelig for, at Rema 1000 i Jyllandsgade har givet lov til, at Lions må stå ved deres indgang under indsamlingen.

"Erfaringen siger os, at folk er rigtig gode til at sørge for, at der kommer mange varer i vores store indkøbsvogn", slutter Bjarne Brandt Pedersen fra Lions, "og på den måde får ordene, 'mange bække små' en helt særlig betydning for denne Lions indsamling."

Lions vareindsamling er et led i en landsdækkende aktivitet, som Lionsklubber gennemfører.

HT/Lions Club Ringsted Knud Lavard

Flere nyhedsfilm