www.tv-midtsjælland.dk

Nye delikatesser hos Vin-Stysiek

28-11-2019

Har du set de nye delikatesser hos Vin-Stysiek?


To lækre nye delikatesser har fundet vej til butikken i Tinggade.

Håndlavet lakridskonfekt
Den ene nyhed er lækker håndlavet ærøsk lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik.

Lakridskonfekten fås i ni varianter og er pakket med tre varianter i hver æske – Lakrids-Chokolade-Mokka, Blåbær-Stikkelsbær-Jordbær og Citron-Appelsin-Passion.

Den håndlavede lakridskonfekt har været under udvikling i nogle år, og i 2016 blev dørene til Hattesens Lakridskonfekt slået op.

Der bruges kun de fineste råvarer, frysetørrede bær og frugter samt naturlige olier og aromaer til fremstillingen. Fabrikkens kongstanke er mindre sukker og mere smag.

Al konfekten er både gluten- og mælkefri og desuden vegetarisk.

Konfektæskerne er udviklet med omtanke på miljøet og består af 96% genbrugsmateriale.

Puk’s Delikatesser
Fra Puk’s Delikatesser, hvor Vin-Stysiek i forvejen forhandler blandt andet krydderier og sennep, er der kommet fire forskellige lækre sirupper.

De fire sirupper i smagsvarianterne Mango, Rabarber, Vanilje og Karamel har rigtig mange anvendelsesmuligheder. De kan f.eks. bruges i bagværk, på is eller anden dessert eller i dressingen til salaten.

Den berømte Julesennep fra Puk’s Delikatesser er i øvrigt også kommet i butikken nu, så der er masser af gode grunde til at kigge forbi Vin-Stysiek. Der er jo også alle de skønne vine og mulighed for at få lavet flotte gavekurve i forskellige prisklasser.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm