www.tv-midtsjælland.dk

Paul Potts: Skønt to be back in Ringsted

26-11-2019

Sct. Bendts Kirke rummer heldigvis meget, men tirsdag aften var der alligevel fyldt helt op. Den plads de 650 gæster ikke optog, blev udfyldt af Paul Potts fantastiske tenorstemme og Kirstine Bondes smukke sopran.


For 16. gang holdt Lions Knud Lavard julekoncert, og det er 3. år i træk, at Paul Potts og Kirstine Bonde synger for en fyldt kirke. Og Paul Potts har efterhånden lært en del danske gloser, som han, på sin lune facon, brugte undervejs mellem sangene. Blandt andet bød Paul Potts velkommen med ordene: "It's skønt to be back in Ringsted".

De to solister berigede gæsterne med en fantastisk koncert, der naturligvis også bød på julesange.

Starten på juleturnéen
Tirsdagens koncert i Sct. Bendts Kirke var den første koncert på den 19 koncerter lange turné for Paul Potts og Kirstine Bonde. Onsdag har de en koncert i Sverige, men ellers foregår resten i Danmark. Turnéen slutter den 20. december.

Der er noget højtideligt og fint over en kirke” sagde Kirstine Bonde og fortalte, at 3 af de 19 koncerter synges i kirker.

2020 er på plads
Arrangørerne kunne afsløre, at Paul Potts og Kirstine Bonde kommer igen i 2020.

Kl. 18.20 i dag faldt det sidste på plads med næste års julekoncert” fortalte Mogens, der er formand for Aktivitetsudvalget i Lions Knud Lavard. Det bliver 26. november 2020 og billetterne sættes til salg på Ticketmaster mandag den 2. december kl. 10.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm