www.tv-midtsjælland.dk

Dagli´ Brugsen Høm har fået ny souschef

12-11-2019

Måske har du allerede hilst på Leon hos Dagli’ Brugsen Høm? Hvis ikke, så kan du møde ham her.


Leon Street Lagerstorf tiltrådte som ny souschef i Dagli’ Brugsen Høm den 1. november. Leon kommer fra SuperBrugsen i Tølløse, hvor han i 2 år arbejdede som Non-food leder. Før det var han 5 år i Imerco-kæden.

40-årige Leon bor i Regstrup med sin kone Line, der er pædagog. Parret har to børn, en pige på 11 år og en dreng på 8 år.

Et kendt ansigt i butikken
Leon kommer i dagligdagen til at fungere som stedfortræder for Anders med de daglige lederopgaver, og vil nok være mere i butikken end Anders, der sidder i Kæderådet og desuden har travlt med en masse møder med bestyrelse osv.

Leon har personaleansvar og er desuden et ansigt, de mange faste kunder i butikken kommer til at se en masse til.

Allerede den første dag mødte Leon de 8 personer fra bestyrelsen og han har også hilst på rigtig mange af stamkunderne.

En lidt anden profil
Leon kommer ikke for at lave om på nogle ting, for som han siger, så er det dumt at lave noget om, der fungerer rigtig godt. Men der er en masse ting, der skal vedligeholdes i hverdagen.

Og jeg har nok nogle andre indfaldsvinkler, end der har været før, omkring hvordan man bygger tingene op og laver udstillinger, og så har jeg en hel del Non-food erfaring. Så jeg har en lidt anden profil, end der har været her før, rent varetilgangsmæssigt” fortæller Leon.

Gamle kollegaer
Det er ikke første gang Anders og Leon arbejder sammen. For rigtig mange år siden var Leon servicemedarbejder og Anders sad i kassen i en Netto-butik.

Det var ikke ualmindeligt, at der sad 2-3 stykker, der ikke var på arbejde i frokoststuen” fortalte Leon. De sad og spiste deres frokost og ventede på, at kammeraterne fik fri.

Man hængte bare ud der” supplerede Anders, og straks går snakken mellem de to om datidens unge mennesker. Men ikke ret længe, for der er altid travlt i Dagli’ Brugsen Høm. Dog ikke mere travlt, end der altid er tid til en god snak med kunderne.

Så kig forbi butikken og hils på Leon.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm