www.tv-midtsjælland.dk

Temaaften om madspild på Ringsted Bibliotek

11-11-2019

Torsdag den 28. november kan du bruge din aften på at blive klogere på, hvordan du gør både dig selv og klimaet en tjeneste ved at mindske madspild. 
 

Lær mere om at undgå madspil med Selina Juul
Bliver du også tit lokket af butikkernes mængderabat, og smider du derfor hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine madrester? Ja? Det giver Ringsted Bibliotek dig muligheden for at gøre noget ved nu.

I Danmark bliver der årligt smidt over 700.000 tons mad ud og størstedelen af det danske madspild stammer fra forbrugerne. Heldigvis er vi blevet bedre til at undgå madspild, men der er stadig masser af plads til forbedring.

Selina Juul er kvinden bag bevægelsen ”Stop Spild Af Mad” og én af Danmarks førende eksperter på området. Denne aften kommer hun for at gøre dig klogere på, hvad du kan gøre for at mindske dit madspild så du både sparer penge, får mere fritid og tilmed bidrager til et bedre miljø.

I løbet af foredraget vil du få mere viden om, hvad madspild, overforbrug, den stigende verdensbefolkning, de massive klimaforandringer og manglen på ressourcer vil få af betydning for fremtiden. Derudover vil du også få Selina Juuls bud på, hvordan vi som forbrugere og som civilisation kan sikre vores fremtidige overlevelse.

Tilmelding og billetter
Arrangementet foregår den 28. november 19:00-21:00.
Billetprisen er 100 kr., og billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside ringstedbib.dk.

Foto: Selina Juul

HT/Pressemeddelelse Ringsted Bibliotek

Flere nyhedsfilm