www.tv-midtsjælland.dk

Vi vil ikke være de største, men de mest personlige

10-11-2019

Den 1. oktober forlod Maiken Dysted og Camilla Fobian ejendomsmæglerkæden BoligOne og blev uafhængige mæglere under navnet Next Living.


Sammen med ejendomsmægler Peter Westheimer, der holder til i Virum og Holte, arbejder Maiken Dysted og Camilla Fobian nu under navnet Next Living som uafhængige ejendomsmæglere.

Det er de tre, der i samarbejde har udviklet Next Living. De har selv stået for designet, logoet, farverne, navnet og i det hele taget det nye look.

Ikke den store forskel for kunderne
At være uafhængige mæglere giver Maiken og Camilla mulighed for at følge deres ambitioner 100%. Men for kunderne gør det nye navn ikke den store forskel.

Køber kigger som regel ikke på hvem mægleren er. De kigger på det hus, de er interesseret i. Og for sælgers vedkommende vil de stadig opleve den personlige kontakt med deres mægler.

Vi har en ambition om at være en lidt mindre, men lokal forretning. Vi vil gerne kunne være personlige overfor vores kunder” siger Camilla og Maiken tilføjer:

Vi har ikke ambition om at være de største i byen, men om at være de mest personlige. Vi skal havde tid til vores kunder.”

Den personlige kontakt – hele vejen igennem
Når Maiken eller Camilla kommer ud og vurderer et hus, så er det også dem, der følger sagen hele vejen. I modsætning til de større mæglere, så bliver sagen ikke overdraget til en sagsbehandler eller en anden person, der skal ud og vise huset frem.

Så hvis du som kunde synes godt om den person, du sidder overfor, så er det hende, du har valgt hele vejen igennem” fortæller Camilla. Det betyder, at man som sælger ikke pludselig skal til at forholde sig til alle mulige andre end den person, man allerede har mødt.

Og hvis en køber ringer med konkrete spørgsmål om en ejendom, så får de fat i en, der rent faktisk kender ejendommen.  Det er der mange kunder, der sætter pris på.

En branche med knald på
Det ser ikke ud til, at Maiken og Camilla skal holde lang juleferie, for der er fuld knald på ejendomsmæglerbranchen i øjeblikket. Next Living mangler lige nu ejendomme i forhold til køberkartoteket og efterspørgslen.

Det er atypisk for årstiden” fortæller Maiken og fortsætter:

Der er simpelthen så mange købeklare lige nu”.

Rigtig mange af dem, der henvender sig, er tilflyttere udefra, blandt andet fra Københavnsområdet. Ringsted er en attraktiv by. Men det er renten på lån også i øjeblikket. Man kan få fastforrentede 30-årige lån til en rente på 0,5%.

Når de rigtige ejendomme kommer ind, så er liggetiden utrolig lav i øjeblikket.

Men uanset hvor travlt der er, har Maiken og Camilla stadig fokus på at være i øjenhøjde med kunderne og levere en personlig, nærværende oplevelse for både køber og sælger.

Prisen er også et issue for kunden
Maiken og Camilla arbejder under mottoet ”Ejendomshandel er en tillidssag”, men for kunden handler det naturligvis også om prisen.

Next Living kører med fast konkurrencedygtigt salær og præmissen er solgt eller gratis.

Der findes ikke en bedre motivation for en ejendomsmægler end at man ikke får nogle penge, hvis ikke man sælger huset. Det gør at vi er tvunget til at sætte en realistisk pris. Og vi er lige så interesseret som kunderne i at få solgt ejendommen” fortæller Maiken og Camilla.

Next Living håndterer alle typer privatboliger fra små lejligheder og almindelige villaer til hesteejendomme, fritidshuse osv. De håndterer også mindre erhvervsejendomme med lejemål.

Autoriserede ejendomsmæglere
I dag er det ikke et krav, at man skal være ejendomsmægler for at sælge ejendomme. Der skal bare være én i en forretning, der er uddannet ejendomsmægler.

Både Maiken Dysted, Camilla Fobian og Peter Westheimer er uddannede ejendomsmæglere, og de har alle tre mange års erfaring inden for branchen.

Next Living opererer meget på de sociale medier, fordi det i dag er der hovedparten af kunderne bevæger sig rundt. Følg Next Living på deres website her eller på Facebook her.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm