www.tv-midtsjælland.dk

Magtens Korridorer, Carpark North, Malurt og L.O.C. på Ringsted Festival

05-11-2019

Tirsdag har Ringsted Festival offentliggjort de første navne til festivalen i 2020.


De første kunstnere, der løftes sløret for til Ringsted Festival 2020 er Malurt, L.O.C., Magtens Korridorer og Carpark North.

Ringsted Festival skriver i nyhedsbrev, at "Vi ved, at I venter i spænding, og har hungret efter de første kunstnere til Ringsted Festival 2020. Nu kommer de, og vi håber, at I vil elske dem."

MALURT
Mange danske rockelskere har længe drømt om en gendannelse af MALURT, og på Ringsted Festival 2020 sker det!

MALURT stiller op i Mød mig i Mørket-formationen, der i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young ved hundreder af sveddryppende koncerter tilbage i ‘82-‘83-‘84 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne.

L.O.C.
Liam O’Connor melder sin ankomst på Ringsted Festival 2020 med nyt album og et heftigere udtryk end nogensinde!

Næsten seks år skulle der gå før en af Danmarkshistoriens største rappere for alvor tog arbejdshandskerne på, og udsendte et nyt album. Hans længe ventede album Ekkokammer udkom den 25. oktober, og det signalerede en ny sound, dog stadig med rappen og historiefortællingen i højsædet.

MAGTENS KORRIDORER
MERE ROCK siger festivalgæsterne. Magtens Korridorer vil rocke, feste og skråle på Ringsted Festival 2020!

Magtens Korridorers koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen, og siden deres omfattende og udsolgte “Halvt Til Helt” albumturne i efteråret 2018, har de glædet sig til at komme ud i på de danske landeveje igen.

CARPARK NORTH
Carpark North har efterhånden cementeret sig som et af Danmarks stærkeste livebands! Og det er ikke kun på livefronten, at der er fart på for det danske rockband, som også er højaktuelle med ny musik.

Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore - Lau, Søren og Morten er i den grad i topform. Senest har den dynamiske trio udsendt numrene ’Panic Attack’ og ’Hopefully We’ll Never Know’, som er deres første singler siden 2017, hvor albummet ’Hope’ udkom. Vi glæder os til at høre ny musik fra Carpark North på Ringsted Festival 2020!

SPOTIFY
Varm op med Ringsted Festival på Spotify. 

Ringsted Festival sørger for, at du altid har den bedste musik lige ved hånden. Med "Ringsted Festival 2020" playlisten, starter opvarmningen allerede nu.

Hør Malurt, L.O.C., Magtens Korridorer og Carpark North på playlisten lige nu og her.

 

Foto: Carpark North, Ringsted Festival 2017

HT/Ringsted Festival nyhedsbrev

Flere nyhedsfilm