www.tv-midtsjælland.dk

Kom på aktiv skovtur i efterårsferien

06-10-2019

Tag børnene eller børnebørnene i hånden og kom med på en aktiv skovtur i efterårsferien. Her kan I sammen lave æblemost og samle mad fra naturen og smage på den. I kan også få en instruktion i at køre mountainbike og køre en tur med guide på sporet i Vrangeskov.


Kom til shelter-pladsen i Vrangeskov onsdag den 16. oktober kl. 10-13. Naturvejledere og Cykelentusiaster byder på sjov og leg for store og små. Vi går på jagt i skovbunden og finder ting som kan spises. Vi sanker vilde urter og svampe til lidt lækkert mad over bål. Du kan også være med til at moste æbler eller få en kop bålkaffe.

Team Cycling Ringsted og Mandfolk på MTB stiller op med instruktion i at køre mountainbike og køre en tur med guide på sporet i Vrangeskov. Du kan komme på din egen mountainbike, eller du kan låne en af de 8, som Grejbank Ringsted stiller til rådighed (hvis du er over 130 cm høj). Hvis du vil låne en mountainbike, skal du tilmelde dig på lfbe@ringsted.dk senest den 12. oktober.

Børn er meget velkomne i selskab med voksne. Det hele er gratis.

Arrangementet starter kl. 10.00 ved shelterpladsen i Vrangeskov. Det er muligt at parkere på parkeringspladsen nord for Haraldstedvej – se efter P-skilte. Hvis den bliver fyldt, kan du holde i vejkanten i den nordlige side af Haraldsted.

Det er Ringsted Kommunes Grønne guide Lars Berndt, der står for arrangementet i samarbejde med Naturvejleder Nynne Friss Refsgaard, Natur og Ungdom samt Team Cycling Ringsted og Mandfolk på MTB.

HT/Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm