www.tv-midtsjælland.dk

Endnu et velbesøgt Høstmarked hos Land & Fritid Ringsted

06-10-2019

Når Land & Fritid Ringsted holder Høstdag, er der altid lagt op til både gode tilbud og oplevelser for hele familien.


Sådan var det naturligvis i år. Lørdag den 5. oktober blev årets store Høstdag afholdt, og det blev igen i år et stort tilløbsstykke.

Det er gået super fint. Vi har haft rigtig mange kunder lige fra starten af, så det er rigtig dejligt at folk bakker os op” sagde butikschef Lisbeth Mathiesen og konstaterede, at det var en super dejlig dag, hvor det gode vejr var med hele dagen.

I år kunne man komme helt tæt på en masse flotte amerikanerbiler fra Free Cruisers. Stald Diness og deres store skønne kaniner, var som sædvanlig trækplaster, ikke kun for børnene, men også for voksne, der lige skulle høre lidt om især de belgiske kæmper.

Inde i butikken stod SkouAnd Biavl og præsenterede en lang række af deres lækre produkter, og der var mange, der benyttede sig af muligheden for at smage mjød i forskellige smagsvarianter.

Der blev budt på kaffe og wienerbrød fra morgenstunden, og senere blev grillen tændt. Der blev uddelt mere end 200 grillpølser.

På selve dagen var der masser af dagtilbud, men en del af tilbuddene fra Høstmarkedet er fra det nye magasin, og kører derfor helt frem til 2. november. Så der er stadig rigtig god grund til at kigge forbi Land & Fritid på Jættevej.

Følg med på deres Facebookside her.

/Heidi Taymyr

 

Flere nyhedsfilm