www.tv-midtsjælland.dk

TMS slog på trommer for den nye sæson

26-08-2019

Dem, der gik aftentur ved Torvet i Ringsted søndag aften, havde formentlig ikke forventet at se TMS-spillerne stå og råbe ”VI VIL HA’ BA-NA-NER”, mens de slog på bunden af en sort murerspand. Men det var ikke desto mindre det, der skete.


For 6. år i træk afholdt TMS nemlig Ringsted Dagen. Det er en dag der holdes for at rykke spillerne, samarbejdspartnere, investorer og øvrigt staff tættere sammen – en slags utraditionel opvarmning til sæsonstart.

Tidligere år har spillerne blandt andet været ude og cykle med borgmesteren, været på bustur med borgmesteren, været på skattejagt efter QR-koder og været på tur i tårnet i Sct. Bendts Kirke.

Der er mange spillere, der kommer fra København og dem vil man gerne involvere i Ringsted, så de kender byens historie, sponsorer, fans og frivillige.

The show must go on
Det var Peter Altmann fra StompShop, der i år stod for arrangementet ved Ringsted Dagen, og Peter havde medbragt sorte murerspande i forskellige størrelser samt trommestikker til alle deltagerne.

En af de vigtigste ting, tænker jeg, som er rigtig dominerende derude i alle jer, det er den der trang til at konkurrere. Trangen til at ville vinde og sætte alt ind på det. Der må jeg skuffe jer. Det her musik er jo sådan noget blødt noget, og der er vi jo alle sammen vindere” sagde Peter Altmann til spillerne og fortsatte:

Alligevel er der rigtig mange af de ting, I render og laver til daglig, som vi skal gøre brug af i dag. Det der med at spille hinanden gode. At være den brede skulder, andre kan læne sig op ad og vigtigst af alt – og den ved jeg, at I besidder – det er den vigtigste sætning i showbusiness. Når alt det ramler sammen, og det hele bare går skidt på banen, så husk den der med, at THE SHOW MUST GO ON!

Sluttede på Raadhuskroen
Efter at spillerne og resten af teamet havde fået luftet lattermusklerne og motioneret rytmesansen, var der helt almindelig obligatorisk briefing om det at være en del af TMS Ringsted og om de værdier, der arbejdes for.

Det foregik på Raadhuskroen, hvor Ringsted Dagen også startede.

Mandag aften spiller TMS Ringsteds herrer deres første vigtige hjemmekamp. Det er mod Sønderjyske.

/Heidi Taymyr









Flere nyhedsfilm