www.tv-midtsjælland.dk

Første spadestik til Sjællands nye store erhvervsområde

11-08-2019

Når Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten torsdag den 15. august tager det første spadestik til Business Park Ringsted, er det samtidig startskuddet til en ny æra i udviklingen af Ringsted som erhvervskommune.


Erhvervsområdet Business Park Ringsted er på 136 ha svarende til 1.360.000 m2. Det ligger med frit udsyn til motorvej E20 tæt på afkørsel 35. Hver dag passerer 52.000 biler området på motorvejen, hvilket gør virksomhederne i Business Park Ringsted både synlige og tilgængelige.

Den nye Business Park er både rummeligt og robust og velegnet til mange forskellige typer erhverv: Showrooms, produktion, transport- og logistik, håndværk og affaldshåndtering – og områdets placering åbner mulighed for virksomheder i miljøklasse 2-7. Adgangsveje og selve erhvervsområdet kan betjenes med modulvogntog.

”Med Business Park Ringsted har vi rigtig gode muligheder for at tiltrække virksomheder, der har behov for en central beliggenhed midt på Sjælland og med gode forbindelser i alle retninger. Vi har små 45 minutter til København og Lufthavnen og blot en time til Odense,”

siger borgmester Henrik Hvidesten.

Borgmesteren peger på, at

”virksomheder i Ringsted Kommune har en by og en aktiv kommune i ryggen med alle de fordele, det indebærer med attraktive boliger, et campusområde for ungdomsuddannelser, et blomstrende kultur- og handelsliv og en erhvervsvenlig kommune, der har fokus på at hjælpe virksomhederne med at imødekomme deres ønsker.”

Ringsted Kommune er allerede i dialog med virksomheder, der overvejer at etablere sig i den nye Business Park Ringsted.

Billedtekster:
Foto1: Borgmester Henrik Hvidesten besigtiger Sjællands nye store erhvervsområde Business Park Ringsted. 
Foto2: ”Med Business Park Ringsted har vi rigtig gode muligheder for at tiltrække virksomheder, der har behov for en central beliggenhed midt på Sjælland og med gode forbindelser i alle retninger,”  siger Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten, der her ses på grunden, hvor det 1.360.000 m2 store erhvervsområde er klar til de første virksomheder. Her står han sammen med Brian Steen Rolighed, der står for salget af erhvervsgrundende i Ringsted Kommune. 
Foto3: Business Park Ringsted har frit udsyn til Motorvej E20 og gode forbindelser i alle retninger.

 

Business Park Ringsted

• Facadegrunde i kundevenlige omgivelser mod Motorvej E20 på mellem 5.600 og 11.200 m2 til showrooms og salgsudstillinger m.v.
• Øvrige grunde fra 11.200 – 318.000 m2 til produktion, transport- og logistik m.v. med mulighed for etablering af virksomheder i miljøklasse 2-7.
• Bygningshøjde fra 10 – 40 m
• Bebyggelsesprocent 50
• Adgang for modulvogntog fra motorvejen og i erhvervsområdet
• Ingen byggesags-gebyrer
• Ingen dækningsafgift fra 2020

HT/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm