www.tv-midtsjælland.dk

Bertoni i Ringsted Outlet har tøj til både hverdag og fest

18-07-2019

Bertoni of Denmark har sigtet efter et internationalt outlet som Ringsted Outlet er.


Det fortalte Head of Retail, Bertoni of Denmark, Michael Vikkelsø, da butikken åbnede sin nye elegante 152 m2 store butik i Ringsted Outlet torsdag morgen.

Et anderledes outletunivers
Bertoni of Denmark har en designeroutlet i Taastrup, men i dag har de åbnet deres første professionelle outletbutik.

Det at træde ind i et outletunivers som her i Ringsted, er lidt anderledes for os” fortalte Michael Vikkelsø og fortsatte:

Vi forventer, at butikken her i Ringsted Outlet kan være med til at sikre, at vores brandstore kan være så højaktuelt som muligt, dvs. at vi kommer af med resterne. Så i stedet for at vi bruger plads på at holde udsalg og lignende i vores andre butikker, så bruger vi denne butik til at komme af med resterne og kan sælge det til lavere priser”.

Outletbutikkens nye butikschef er lige nu på ferie og starter derfor først 1. august.

Businessmanden eller den kunstneriske type
Generelt ser vi tre kategorier af kunder” fortalte Michael Vikkelsø.

Der er businessmanden, og det er både den etablerede businessmand og ham, der lige er blevet færdig på studiet og skal ud og have sit første studiejob. Hvor den unge businessmand ofte køber et jakkesæt til 2.000 kroner, så køber den etablerede businessmand typisk et sæt til 4.000 kroner, for han vil have det lækreste.

Og så er der den kunstneriske type, der gerne vil ud og visualisere sig selv. Han vælger typisk stilen med leopardprint eller blomsterprint.

Vi kan se, at der er en kæmpe vækst i det at dresse sig op, og ikke bare på den kedelige måde med en smoking eller lignende, men man dresser op, så man virkelig tænker, man er kongen i byen” fortalte Michael Vikkelse og pointerede, at der jo skal noget til at gå ind og vælge et sæt med leopardprint.

Den type kunde er typisk enten 25-35 år eller over 40 år, for som Michael Vikkelsø udtrykte det, så er gruppen imellem lige blevet seriøse et par år.

Tøj til hele livet
Størrelserne i f.eks. blazer ligger helt fra 42 – 58, hvilket svarer til fra XXS til XXXL og butikken kan ekvipere den unge mand, når han skal konfirmeres, når han skal til gallafest og når han skal giftes samt naturligvis når han skal på job i hverdagen.

I butikken er der jakkesæt, habitbukser, jakker, skjorter, slips osv. og der er også et stort accessorieprogram i butikken. Lige nu er der ikke sko, men det kommer der i løbet af et par måneder.

Ambitionen er, at man skal kunne gå fra butikken med et fuld sæt. Der skal ikke mangle noget” sagde Michael Vikkelsø.

Åbningsfesten, der startede kl. 9 torsdag morgen, fortsætter til og med søndag.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm