www.tv-midtsjælland.dk

Hestekræfter og manpower

12-07-2019

Hvis man er til svedige, bomstærke muskelmænd og toptunede og velpudsede motorcykler, så skal man sætte et kæmpe kryds i kalenderen lørdag den 10. august, for der får man det hele på én gang i Ringsted.


På plænen foran Sct. Bendts Kirke afholdes Øernes Stærkeste Mand 2019, og på Torvet, lige foran plænen, er der MC Familiedag 2019.

Øernes Stærkeste Mand 2019
Øernes Stærkeste Mand skal atter findes. De stærkeste mænd fra henholdsvis Sjælland, Fyn og de andre danske øer sætter kursen mod Ringsted den 10. august 2019, hvor DFSA og 'Sommer i Ringsted' tager imod dem som værter ved Øernes Stærkeste Mand 2019. Det er kl. 10 - 13.

Der er lagt op til et vanvittigt spænende opgør i nye og helt fantastiske rammer for konkurrencen, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen og få venner, familie og bekendte til at gøre det samme - ALLE er velkomne og der er selvfølgelig gratis adgang på dagen.

Følg begivenheden her.

MC Familiedag 2019
Der er MC Familiedag på Torvet i Ringsted lørdag den 10. august klokken 10.00-14.00.

Alle, der er glade for skinnende krom, smukt læder og tohjulet transport, med eller uden sidevogn, har noget at se frem til, når Sommer i Ringsted sammen med MC Riders Danmark byder på MC Familiedag 2019.

Idéen er at få en afslappet dag sammen med erfarne motorcykelfolk, hvor man ikke kun kan se på et stort udvalg af lækre motorcykler.

Der er gratis adgang, og der vil være mulighed for at få en tur bag på en motorcykel. Børn skal være minimum 135 cm.

Følg arrangementet her.

HT/Oplev Ringsted

Flere nyhedsfilm