www.tv-midtsjælland.dk

Bertoni åbner butik i Ringsted Outlet til den stilbevidste mand

11-07-2019

Torsdag d. 18. juli byder på endnu en butiksåbning i Ringsted Outlet. Bertoni slår dørene op til deres nye outletbutik, med 4 dages åbningsfest – og DU er inviteret!


Vi er glade for at kunne byde velkommen til Bertoni, som slår dørene op med et brag af en åbningsfest fra torsdag d. 18. juli kl. 9 og til og med søndag d. 21. juli. Butikken kommer til at ligge med front mod parkeringspladsen sammen med store brands som Asics og Skechers. Åbningsweekenden vil byde på ekstra gode tilbud, samt et ekstraordinært køtilbud om torsdagen (eller så længe lager haves). Hold dig opdatereret på Ringsted Outlets Facebookside for mere information om åbningstilbud og events hos Bertoni.

Bertoni kommer til at kunne hjælpe det stilbevidste mand med at finde de helt rigtige skjorter og jakkesæt med et skræddersyet design, en moderne pasform, samt et skarpt skandinavisk udtryk. I den 152 m2 store outletbutik vil outletbyens gæster desuden kunne finde alt fra hverdagsjakkesæt til formelle jakkesæt, til skjorter, strik og accessories.

Om Bertoni:
Danske Bertoni blev grundlagt i 1972 med en vision om at skabe kollektioner med nordisk designidentitet med fokus på skræddersyet håndværk og høj kvalitet.

HT/Pressemeddelelse Ringsted Outlet

Flere nyhedsfilm