www.tv-midtsjælland.dk

Hyggelig gammel kro med den smukkeste udsigt over havet

24-06-2019

Ved Nakkehoved Østre Fyr i Gilleleje finder du Fyrkroen, der er en hyggelig gammel kro med den smukkeste udsigt over havet til Kullen i Sverige.

Fyrstien der løber fra centrum af Gilleleje og helt ud til Nakkehoved østere og vestre fyr er en oplagt cykel og vandre rute, når man skal ud til Fyrkroen.

Når I ankommer  til kroen efter gå eller cykeltur, kan I nyde en kop varm hjemmelavet kaffe inden maden står på bordet, hvad end det er frokost eller middag.

Det er også muligt at lade Fyrkroen danne rammen om livets store fester. På kroens hjemmeside er der forslag og priser på selskabsmenuer, men vil du hellere selv vælge noget der f.eks. passer til årstiden er dette også muligt. 

Gilleleje er Sjællands nordligste punkt. En dejlig sommerby med en aktiv fiskeri havn, masser af special butikker og et væld af oplevelser hele året.

Et oplagt sted til en shopping tur

Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum. I byen finder du unikke forretninger, der matcher enhver stil og pengepung. Her er mange dagligvarebutikker, men også et stort udvalg af fx inspirerende brugskunstforretninger, frisører, legetøjsforretninger samt mange tøjbutikker. Trænger du til et hvil, er der masser af hyggelige restauranter og cafeer. Handelsstandsforeningen sørger for at der gennem året bl.a. bliver arrangeret hyggelige torvemarkeder, kulturnat og musik.

Gilleleje, den mest kreative by i Danmark 2017.

I 2017 har Gilleleje været med i et opløb på 100 danske byer i konkurrencen om at blive Danmarks mest kreative by. D. 7. november blev det offentlig gjort at Gilleleje  har fået førstepladsen i finalen mellem 8 byer. 

Således har Gilleleje vundet to første pladser indenfor to år, idet byen i 2015 blev Danmarks bedste værtsskabs by. Gilleleje deltog i 2015 i en mysteryshopping undersøgelse, hvor både restauranter, butikker og turistinformation blev besøgt flere gange hen over sommeren. Dette resulterede i at byen blev nummer 1 ud af 32 byer i hele Danmark.

 Fyrkroen Gilleleje

Flere nyhedsfilm