www.tv-midtsjælland.dk

Væksten rykker i Ringsted

06-06-2019

Ringsted rykker og væksten rykker i Ringsted.


Det kan man læse på Ringsted Kommunes facebookside, hvor de skriver:

Lige nu er vi fx i gang med Sjællands største nye erhvervsområde på 1,1 mio. kvm. De første virksomheder kan flytte til i 2021.

Mere end 4 mio. kunder besøger hvert år byens butikker, og der kommer flere nye restaurationer og butikker i bymidten og ved det nye Torv. Samtidig ligger omsætningen i butikkerne 30 % over, hvad man kunne forvente af en kommune som Ringsted. Vi er med andre ord et regionalt handelscentrum.

Når vi taler med virksomheder, der flytter hertil, siger de, at det er let at rekruttere kompetent arbejdskraft, bl.a. Telia som du kan høre i videoen her. Alene i Ringsted Kommune er der 16.000 arbejdspladser – og yderligere 115.000 i nærområdet.

Og så ligger vi lige midt på Sjælland med nem adgang til motorveje og jernbaneforbindelse mod Fyn, Jylland og hovedstadsområdet. Fra den 1. juni kan du med den nye højhastighedsbane komme til S-togsnettet ved den nye Køge Nord-station på 17 minutter. Og på sigt tager turen mellem Københavns Hovedbanegård og Ringsted kun godt en halv time.

Flere nyhedsfilm