www.tv-midtsjælland.dk

Romsmagning med dansk rom

14-05-2019

Den 14. juni kl. 19 holder Skjold Burne Ringsted noget så unikt som romsmagning med dansk rom.


Radoslaw står bag firmaet Mezclado, som er et lille dansk romblanderi, der importerer rom fra forskellige producenter ude i verden.

De første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en lille vinbutik i Middelfart. I dag har Radoslaw sit eget lille tapperi i Løsning. Det er stadig småt, for hver batch består af 40 l.

I Danmark er der efterhånden en del, der importerer rom, men der er ikke mange, der blander selv. Derfor kommer denne aften også til at dreje sig om historien bag Mezclado.

Som et lille firma, har Mezclado ikke så mange varianter. Der er p.t. tale om 3 standardrom og en specialaftapning. Der er to specialaftapninger mere på vej i år, og deltagerne på denne romsmagning har mulighed for at komme først i køen til disse to specialaftapninger.

Arrangementet koster kr. 400,- pr. person og byder på 4 forskellige rom samt lækker tapas fra Kokken & Tyren - smagning med aftensmad.Rommen fra Mezclado er i den søde ende.

Billetter kan købes i butikken i Nørregade. Bestilte billetter skal være afhentet/betalt inden 8 dage fra bestilling, og da smagningen bliver holdt i det nye lokale i butikken, er der kun plads til 30 personer.

Flere nyhedsfilm