www.tv-midtsjælland.dk

Nordic-In i Sct. Hansgade har fået en god start

19-04-2019

Ringsted har taget godt imod den nye butik Nordic-In, der lørdag den 13. april åbnede i Sct. Hansgade 21, og der har allerede nu, en uge efter åbningen, været stor interesse og mange kunder forbi.


For 3 år siden startede butikkens indehaver, Richo Lind, Nordic-In som webshop. I 2018 åbnede han Nordic-Kids, der sælger både tøj, legetøj og interiør til børn. Både Nordic-In og Nordic-Kids er, som navnene antyder, målrettet mod nordiske hjem.

Richo Lind, der oprindeligt er uddannet elektriker og politibetjent, startede webshoppen Nordic-In af interesse for boliginteriør, og i begyndelsen af 2019 stoppede han med at arbejde som salgskonsulent i byggebranchen for at hellige sig Nordic-In.

Jeg gider ikke sidde om 10 år og ærgre mig over, at jeg ikke gjorde det” fortæller Richo.

En familie på 4 står bag
Det er Richo Lind, der er indehaver af både webshops og butikken i Sct. Hansgade, men i virkeligheden er det en familie på 4, der står bag.

Richo selv er butikkens ansigt udadtil, for det er ham, der som indehaver fysisk står i butikken og betjener kunderne. Men Richos kæreste Janni er også en vigtig del af butikken. Janni har stået for indretningen af butikken, og udover at være med, når der vælges varer til både webshop og den fysiske butik, har Janni også ført penslen på flere af de malerier, der sælges i Nordic-In.

Parrets to børn, en pige på 9 år og en dreng på snart 3 år, har en vigtig finger med i spillet, når det gælder butikken. De er nemlig en slags prøveklude på børnetingene, både tøj, legetøj og interiør.

Et mangfoldigt udvalg
Butikken henvender sig, med det brede sortiment, til en bred kundekreds, også prismæssigt.

Til børnene er der både tøj, interiør og legetøj, og til de voksne et mangfoldigt udvalg af både interiør, delikatesser og wellness.

I butikken findes der bl.a. et stort udvalg af lækre saltkværne med mange smagsvarianter og både kaffesirup og italiensk kaffelikør, der kan bruges til eller i kaffen, i bagværk, limonade mv.

Der er sjove postkort, der skifter motiv, når man trækker i en pal i bunden af kortet, og hårpynt til både børn og voksne.

Selv de reoler, hylder og lamper, der indgår i butikkens indretning, kan bestilles.

På webshoppen er der et endnu større udvalg, og man kan altid købe på webshoppen og bestille til afhentning i butikken i Sct. Hansgade.

Fokus på bæredygtighed
Bæreposerne hos Nordic-In er lavet af 80% genbrugsplast, og den bæredygtige tankegang er noget, der ses i hele butikken.

De lækre livsstilsprodukter fra Meraki, som f.eks. duftlys og cremer, er lavet på naturlige ingredienser, fri for parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer.

EcoStrawz’ genbrugssugerør kan fås både i bambus, glas eller stål, og der følger en lille børste med, så man nemt kan rengøre dem efter brug. For de allermindste er der bideringe i naturgummi og sutter i både naturgummi og medicinsk silikone.

De sjove rygsække fra Affensahn er lavet af genbrugsplast. Der er brugt 3 halvliters flasker til en lille rygsæk og 6 halvliters flasker til en stor rygsæk.

Rygsækkene har sjove, farverige dyremotiver, og hvis man hiver dyrene i tungen, er der plads til, at man kan skrive barnets navn.

Firmaet bag rygsækkene er vant til at lave tasker, så ud over at være sjove, festlige og farverige, så er der også gjort meget ud af funktionaliteten. Der er god pasform og polstring i skulderstropperne og der er brystspænde foran, så rygsækken sidder godt på ryggen. Bagsiden af rygsækken er lavet med god ventilation, så børnene ikke bliver fugtige på ryggen, når de har den på i længere tid. Der er reflekser på, og på den lille model er håndtaget ekstra forstærket, så det kan hænge på en krog i f.eks. vuggestuen.

Det er blevet et stykke legetøj, kan vi se på vores egen dreng, der er 3 år” siger Richo og fortæller, at armene på dyrene kan flyttes rundt, så de kan holde sig for ørerne, øjnene og på maven.

Tøj i alle prisklasser
Ligesom resten af butikken, så er der også børnetøj for enhver pengepung.

Der er tøj fra både Name It, Sofie Schnoor, The New og Hound, så det rammer meget bredt i prisklassen.

Name It har virkelig oppet sig i kvaliteten og i deres styles, mens prisen stadig er i bund, og det har vi virkelig rost dem for” fortæller Richo Lind.

Nordic-In på alle platforme
Hvis man vil besøge Nordic-In i den fysiske butik, så er det Sct. Hansgade 21.

Nordic-kids kan følges på Instagram under nordickids.dk, på Facebook her og i webshoppen her.

Nordic-In er på Instagram under nordicin.dk, på Facebook her og i webshoppen her.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm