www.tv-midtsjælland.dk

Høje Taastrups borgmester besøgte Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub

14-04-2019

Torsdag den 11. april havde Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub besøg af Høje Taastrups borgmester Michael Ziegler.


Ziegler fortalte om de højdramatiske overenskomstforhandlinger i 2018, hvor han som formand for Kommunernes Landsforenings Løn- og Personaleudvalg var KL's chefforhandler. 

Klubbens medlemmer fik spændende indblik i, hvordan spillet foregik i og omkring forhandlingslokalerne, hvor især lærernes overenskomster dominerede dagsordenen.

Det var borgmester Henrik Hvidesten, der er også medlem af KL's Løn- og Personaleudvalg, der havde inviteret Michael Ziegler, som selv er rotarianer.

Rotary er et lokalt og internationalt netværk for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence.

Rotaryklubber er for folk i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer. Den lokale Rotary-klub er således del af en verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau.

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klub har 48 medlemmer.

HT/Ringsted Sct. Bendts Rotary

Flere nyhedsfilm