www.tv-midtsjælland.dk

Morgenbrød på Torvet - startskud til Vi cykler på arbejde

12-04-2019

Danmarks største motionskampagne, VI CYKLER PÅ ARBEJDE, ruller igen i hele maj måned. Fra Ringsteds virksomheder deltog der sidste år 200 cyklister, og der blev cyklet knap 23.000 km.


Som et startskud vil borgmester Henrik Hvidesten lørdag den 13. april kl. 9–12 uddele morgenkaffe og –brød på Torvet i Ringsted. Du vil også kunne se og prøve forskellige cykler, bl.a. kommer Aahøj Cykler med forskellige cykler, du kan møde to liggecykelentusiaster, og du kan prøve en foldecykel fra Dansk Cyklist Forbund.

Sådan gør du for at være med i VI CYKLER PÅ ARBEJDE
Du samler et hold på 4-16 kollegaer og tilmelder jer på kampagnens website www.vcta.dk. Og skulle du have en drøm om at blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og få mulighed for at vinde attraktive kaptajnspræmier, så har du chancen nu. 

Når jeres hold er tilmeldt, skal I cykle til arbejde (eller til toget eller bussen) så mange dage som muligt i maj måned og registrere alle cykeldage på nettet. Jo flere dage der cykles, desto flere lodder får dit hold til den store lodtrækning om præmierne. Det koster 60 kr. pr. deltager at cykle med, og mange virksomheder betaler deltagergebyret for virksomhedens hold.

Vigtige datoer i VI CYKLER TIL ARBEJDE:

  • 13. april          Startevent på Torvet i Ringsted
  • 26. april:         Sidste frist for tilmelding
  • 1.-31. maj:      VI CYKLER TIL ARBEJDE
  • 10. juni:          Frist for indtastning af holdets cykeldage

HT/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm