www.tv-midtsjælland.dk

Gymnastikopvisning i Vigersted IF 2019

10-03-2019

Det er højsæson for gymnastikopvisninger rundt omkring i landets foreninger, og lørdag den 9. marts viste Vigersted IF et udpluk af de sjove og seje motionsformer, de laver i løbet af et foreningsår.


Omkring 80 deltagere var med til at give publikum en underholdende dag med både flot, sjov, rytmisk, hæsblæsende og elegant motion i alverdens forskellige former.

Dagens største hold var klubbens Inliners for hele familien. Den type hold, hvor det er hele familien, der deltager på rulleskøjterne, findes ikke andre steder.

Vi starter tidligt her i Vigersted” sagde Lene Lundgren og fortalte, at holdets yngste deltager, er Esben på 4 år, der startede på holdet, da han var 2 år.

Årets Kammeratskabspokal
Lions har en kammeratskabspokal, der som vandrepokal bliver uddelt hvert år i kampen mod mobning til en særlig kammerat.

Om årets modtager Julie Clemmensen sagde Lene Lundgren:

Dette års modtager er en ydmyg pige, der ikke gør meget væsen af sig. Hun er meget opmærksom og omsorgsfuld, når hun pligtopfyldende passer sit job som hjælpeinstruktør på Minispring. Hun hjælper alle omkring sig, og hun har tidligere både gået til Inliners og til Crossgym, men nu er det mere dans og fodbold, der har overtaget interessen.

I sommers blev hun Danmarksmester i dans, men det er ikke noget man hører så meget om, for hun er ikke en, der gør så meget væsen af sig.”

Der mangler hjælpere og instruktører
Foreningslivet er i høj grad afhængige af frivillige, og formand Thomas Laustsen fortalte, at man i Vigersted mangler både instruktører og hjælpere.

Man behøver ikke starte som instruktør. Man kan sagtens stille og roligt hjælpe med nogle af de små opgaver, der skal laves på de forskellige gymnastikhold” sagde Thomas.

Og hvis man er interesseret i det, så kan man kontakte foreningen her.

/Heidi Taymyr

 

Flere nyhedsfilm