www.tv-midtsjælland.dk

PwC er et godt bud på et meget moderne eventyr

08-03-2019

I et år har bygningen på Eventyrvej i Ringsted været undervejs, og 1. februar flyttede de i alt 85 revisorer og administrative medarbejdere ind i den nye og meget moderne bygning. Fredag den 8. marts bød PwC indenfor til reception.


I det nye domicil i Ringsted har PwC samlet aktiviteter fra Holbæk, Næstved og Slagelse.

Nu skal vi være én stor, stærk enhed, hvor vi kan arbejde bedre sammen” fortalte partner og statsautoriseret revisor Brian Petersen.

Både bygningen og den indendørs indretning er elegant, stilfuld og meget moderne. Det hele er holdt i hvidt, men kombineret med meget farverige møbler, kunst, planter og blomster.

Den fantastisk flotte og farverige kunst viser bymæssige ikoner fra både Roskilde, Køge, Holbæk, Næstved, Slagelse og naturligvis Ringsted. Det er inspireret af grafiker Peter Ludvigsen og OnPrint i Holbæk har også bidraget med udviklingen.

Men det er ikke kun eksteriør og interiør, der er yderst moderne. Også måden virksomheden drives på, må betegnes som topmoderne.

Papirløst og med free-seating
De åbne kontorlandskaber er ikke præget af printere og arkivskabe, der ellers er noget, man ofte forbinder med revisionsbranchen.

En stor del af dagligdagen i PwC fungerer papirløst, og især de unge medarbejdere navigerer hjemmevant rundt i det papirløse arbejdsmiljø.

Det er kun os ’gamle’, der ikke rigtig kan vænne os til, at vi ikke skal have alting på skrift” fortalte partner og statsautoriseret revisor Claus Kjær Poulsen under en rundvisning.

Det papirløse arbejdsmiljø er ikke alene pladsbesparende, det er også langt bedre for miljøet.

PwC benytter sig at det begreb, man kalder ”free-seating”, hvor man ikke har en fast plads, men hver dag sætter sig det sted, man lige har lyst til eller finder det mest hensigtsmæssigt at sidde den pågældende dag. Og det gælder altså både for ledelsen og medarbejderne.

Hvorfor Ringsted?
Vi ville have et hus, der passer til det, vi synes PwC står for, nemlig høj kvalitet. Vi ville have en central beliggenhed, og vi ville have et sted folk kunne komme til relativt nemt og med høj synlighed” fortalte Brian Petersen, da han bød velkommen til gæsterne.

Alt det har de fået. Og samtidig en beliggenhed med en helt fantastisk udsigt, hvor et rigt dyreliv udspiller sig på markerne udenfor vinduerne på den ene side af bygningen.

Jorden ventede på nye eventyr
I sin velkomsttale fortalte borgmester Henrik Hvidesten, at det har været fantastisk at have fulgt byggeriet, som man jo næsten har kunnet gøre på nærmeste hold, når man kom forbi på motorvejen.

At se dette regionale domicil skyde op af jorden, har været fantastisk” sagde Henrik Hvidesten og tilføjede, med henvisning til vejnavnet Eventyrvej, at ”Jorden, der er blevet bygget på, lå og ventede på nye eventyr”.

Man kan høre meget mere om virksomheden, om baggrunden og om den papirløse hverdag med free-seating, når Ringsted Erhverv inviterer til Torsdagbrunch den 9. maj hos PwC.

Der kan man formentlig også høre om at det normalt kun er medarbejdere, der har adgang til 1. og 2. sal af GDPR-hensyn.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm