www.tv-midtsjælland.dk

Club No´Name - det gamle Crazy Daisy - har stadig åbent

08-03-2019

I aften laver LUXOR et brag af en fest på Club No’Name, når de præsenterer live act med BASEDBOYS.


For selvom nogle tror at stedet allerede er lukket for ombygning, så er der stadig masser af gang i det gamle Crazy Daisy, der nu hedder Club No’Name. Der er åbent hver weekend, som der plejer.

Ombygning starter i maj
36-årige Kubi, der overtog stedet 1. januar i år, regner med, at ombygningen påbegyndes i starten eller midten af maj.

De starter med øverste etage og mens ombygningen ovenpå er igang, vil der stadig være åbent i stueetagen. Når første sal er færdig, kommer turen til stueplan, og Kubi regner med, at der højst vil være lukket en måneds tid i løbet af juni eller juli måned.

"Det hele kulminerer i en Grand Opening, når vi er helt færdige" fortæller Kubi.

Lounge og Cocktailbar
Det bliver et noget anderledes, mere moderne og meget trendy sted, når ombygningen er færdig. 

I stueetagen bliver der primært lounge og cocktailbar, mens førstesalen fortsat vil fungere som diskotek.

"Det bliver en lounge uden vandpibe" fortæller Kubi og tilføjer, at "Når folk hører ordet lounge, så tror de det er noget med vandpiber, men sådan bliver det altså ikke her".

Til gengæld bliver det et sted, der ikke kun er for de helt unge.

"Der skal være plads til alle" fortæller Kubi, som også gerne vil have fat i det lidt ældre publikum.

Masser af gode idéer
Kubi har været i diskoteks-, restaurations- og cafébrancen i 20 år og har bl.a. været bestyrer på "Nattoget" i Slagelse. Kubi har Café Strædéet i Næstved - den tidligere Mejsners Café - og har også selskabslokaler i Odense.

Og Kubi har masser af gode idéer for Club No'Name. Måske kommer der fredagsbar for de unge og noget servering af cocktails fra ved 17-tiden - bare for at nævne nogle af Kubis idéer.

Men inden det kan komme på tale at afprøve nogle af de mange gode idéer, så skal ombygningen lige overståes. Hvis alt går vel, så er det hele overstået på 1½ måned, men Kubi er godt klar over, at det kan være lige lovlig optimistisk, så han er forberedt på et par måneder.

Det nye navn
Indtil ombygningen påbegyndes, er alt ved det gamle i Club No'Name, og som nævnt er der LUXOR-aften fredag.

Når stedet holder Grand Opening efter at ombygningen er overstået, så bliver det med et helt nyt navn, og vi kan her afsløre, at det nye navn er INFINITY.

Men indtil da hedder klubben i Sct. Hansgade 31 stadig Club No'Name, og den kan følges på facebook her. Der kan man følge med i nyheder omkring klubben, og man kan også læse om arrangementet i aften.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm