www.tv-midtsjælland.dk

Opvisning i Vigersted Idrætsforening

25-02-2019

Lørdag d. 9. marts kl. 10 fyldes Vigersted Hallen af entusiastiske gymnastik-udøvere, når Vigersted Idrætsforening atter åbner dørene for en tempofyldt opvisning, hvor de 8 forskellige hold viser, hvad de har trænet på i løbet af sæsonen. Alle er naturligvis velkomne som tilskuere.


Opvisningen begynder traditionelt med en indmarch og fælles opvarmning.Det plejer at være underholdende, når inliners-holdet desperat forsøger at følge med i opvarmningen, da der ikke bliver taget hensyn til, at de naturligvis deltager på rulleskøjter.

Der vil både være de helt unge gymnaster fra forældre/barn-holdet, de lidt ældre børnehavebørn og skolebørn, der laver klassisk gymnastik og spring med brug af en masse redskaber.

De voksne på Zumba-holdene demonstrerer, hvor sjovt det er at få pulsen op til god musik i fællesskab.

De to dygtige jumping-fitness-hold viser, hvor effektivt de små trampoliner kan bruges til at få sved på panden og smil på læben af, når både unge og voksne hopper derudaf. Holdene ledes af de to unge inspirerende instruktører Bianca Olsen og Nicoline Andersen, som formår at holde god gang i trampolinerne - også efter opvisningen. Hvis man er interesseret i at prøve jumping-fitness, er det muligt i april, maj og juni at dyrke det på sommerholdet.

Når det store inliners-familiehold ruller på banen, kan alle se, hvordan både børn og voksne elegant manøvrer rundt mellem rækker af kegler på ganske få hjul og springer over spring og rampe.
Teknikken kaldes freestyle slalom og findes ikke mange steder i Danmark, men kan altså opleves i Vigersted, hvor de træner flere gange om ugen. Det er helt unikt for Vigersted at tilbyde denne nye sportsgren for familier med børn helt ned til 2 år.
På holdet er der efterhånden en række teenagere, der er særdeles dygtige til elegant at bevæge sig både forlæns og baglæns gennem keglerne på ganske få hjul. Inliners og side-by-side er to helt forskellige rulleskøjter, der kræver forskellig teknik. Men på inliners-holdet mestrer 13-årige Karoline Hellemann begge teknikker til UG, så hun giver også en solooptræden på side-by-side til sidst ved årets opvisning i Vigersted lørdag d. 9. marts.

VIF glæder sig til at byde idrætsudøvere, forældre, bedsteforældre, venner og naboer velkomne til en hyggelig formiddag i Vigersted Hallen, hvor det bl.a vil være muligt at købe pølsehorn, pizzasnegle, popcorn, is, kaffe og kage.

 

Flere nyhedsfilm