www.tv-midtsjælland.dk

Masser af sjov hos Buddy Legetøj i vinterferien

08-02-2019

Vinterferien står i LEGO's tegn i Buddy Legetøj. Den røde løber er rullet ud og Lego the movie 2 har meldt sin ankomst i butikken, hvor du har muligheder for at vinde de fedeste præmier!


Allerede nu kan du kigge forbi butikken og deltage i Lego the movie 2 -  FIND 5 FEJL konkurrencen, hvor den heldige vinder kan gå hjem med en af de nye æsker fra serien Lego the movie.

MEN den dag, hvor I skal sætte kryds i kalenderen er lørdag den 16. februar i uge 7. Her afholder Buddy Legetøj den helt store event! Her har de virkelig kridtet banen op til en sjov og anderledes lørdag - udover spændende konkurrencer disker de op med lækkerier som popkorn og saftevand.

Denne dag har du mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde 2 stk af de eftertragtede biografbilletter til Lego the movie 2. Der udover kan du være med i Lego byggekonkurrencen, hvor de har sat den helt nye, mega seje Lego MOVIEMAKER på højkant.  Det er en af de nye æsker fra Lego the movie 2, hvor man kan kan lave sine helt egne Lego film! De første 25 deltagere i byggekonkurrencen får en flot Lego the movie 2 plakat med hjem!

Lyder det spændende med den nye Lego MOVIEMAKER? så kan du netop denne dag kl. 10:30-12:30 kigge forbi butikken prøve sættet. Det eneste det kræver er at man medbringer sin telefon og har downloadet app'en: LEGO Movie Maker.

PSST!!! i hele uge 7 har butikken 25% rabat på Lego the movie 2 æskernem, samt de nye minifigurer fra Lego the movie 2 (allerede nedsatte varer undtaget).

Ses vi til til en eventyrlig dag i Buddy?

HT/Buddy Legetøj Ringsted

Flere nyhedsfilm