www.tv-midtsjælland.dk

Så er der sømandsfest i Ringsted Kongrescenter

07-02-2019

Ringsted Kongrescenter bliver omdannet til Ringsted Havn den 15. november 2019 kl. 20, når Sømændene kommer i land og spiller op til en rigtig sømandsfest.


Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele idéen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulastelig klædt i jakke, hvid skjorte og slips, til de vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.

Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid, hvor der var flere værtshuse end caféer, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere.

Billetpris:
Ståplads: 255 kr. ekskl. gebyr
Siddeplads: 285 kr. ekskl. gebyr 

Nyd en dejlig sømandsbuffet inden showet
Få en god start på aftenen i Messen, når Sømændenes Kabysse leverer en dejlig sømandsbuffet fra kl. 18. Pris 225 kr. ekskl. gebyr.

Varighed
Showet varer ca. 2 x 45 minutter. Der vil være pause.

Køb billetter her.

Se hele Ringsted Kongrescenters program her.

Flere nyhedsfilm