www.tv-midtsjælland.dk

Den offentlige trafik påvirkes yderligere af sporarbejde

06-02-2019

Banedanmark er ved at klargøre den nye bane København-Ringsted til åbningen i maj 2019. Det betyder en hel del arbejder øst for Ringsted Station i perioden fra den 10. februar til den 23. april 2019.


Det skriver Banedanmark på deres website og fortsætter:

Her arbejder vi
Vi arbejder på strækningen mellem Østre Ringvej til Næstvedvej ved Ringsted Station. Se illustration øverst.

Natarbejde
I perioden fra den 10. februar til den 24. marts er det primært gravearbejde til dræn, vi udfører. Vi skal også bore huller til kørestrømsfundamenter og udføre arbejder på kørestrømsanlægget. I denne periode arbejder vi i tidsrummet fra kl. 22:00 til 05:00, men du kan også forvente transport af materiel og forberedende arbejder i dagtimerne.

Døgnarbejde
Fra den 24. marts til 22. april skal vi arbejde i døgndrift. Vi skal fjerne gamle spor og lægge nye spor. Der vil forekomme støj fra gravemaskiner, ballastrenser og andre store entreprenørmaskiner. Ved godsområdet ved Ringsted Station kommer der til at blive læsset skærver, som vi skal bruge til de nye tilslutningsspor. 

I Påsken (17.-22. april) skal vores teknikere klargøre og teste et nyt sikringsanlæg på Ringsted Station. Der vil være spærret for al togdrift gennem Ringsted Station fra den 17. april til og med den 23. april 2019. Vi forventer ikke støjende arbejder i påskeperioden.

Du kan holde dig opdateret på transport til og fra Ringsted på www.rejseplanen.dk.

Vi beklager generne og håber på din forståelse, mens arbejdet står på. 


Du kan læse om de større ændringer, arbejdet omkring Ringsted giver i togtrafikken mellem Odense og København her.

HT/Banedanmark

Flere nyhedsfilm