www.tv-midtsjælland.dk

Huspriserne kommer til at stige i 2019

11-01-2019

Villa- og rækkehusejere kan i år se frem til prisstigninger i en stor del af de danske postnumre. Det viser en ny prognose fra bolighed.dk over den forventede prisudvikling. Prognosen er beregnet med udgangspunkt i en villa eller et rækkehus på 140 kvadratmeter.


Det skriver bolighed.dk i en pressemeddelelse, der også viser værdistigning for Ringsted. Bolighed.dk skriver også:

Der er pæne prisstigninger på vej i det meste af landet i 2019. I mange af landets postnumre forventes boligpriserne at stige på både villaer og rækkehuse. Fortsat lave renter og høj beskæftigelse er medvirkende til, at pilen peger op for de næste 12 måneder. Udviklingen ser ud til at fortsætte i 2020.

Sådan bliver de næste 12 måneder
Københavnsområdet er det område i landet, hvor husejerne vil opleve de største stigninger i det kommende år. Nord for København kan boligejerne i nogle af de dyreste postnumre finde de store smil frem, men prisstigningerne breder sig også til resten af landet og kommer stadig flere husejere til gode.

Find din egen bolig
På kortet herover kan du klikke dig ind på dit postnummer og hurtigt sammenligne med andre dele af landet. Du kan også se en værdiprognose for de næste 12 og 24 måneder. Find din bolig her.

HT/Bolighed.dk

Flere nyhedsfilm