www.tv-midtsjælland.dk

Nyt netværk om erhvervsudvikling

09-01-2019

Kom til brunch og vær med til at sætte retning for erhvervsudviklingen. Det er tirsdag den 5. februar 2019 kl. 8 - 19 i Ringsted Kongrescenter.


Byrådet ønsker en bredere og mere tværgående dialog om hvordan Ringsted Kommune kan arbejde med de aktuelle og konkrete problemstillinger som erhvervslivet oplever i hverdagen.

Derfor har Byrådet taget initiativ til et nyt netværk, der er åbent for alle virksomheder i Ringsted Kommune. Netværket mødes som udgangspunkt to gange om året og skal drøfte aktuelle problemstillinger ift. erhvervslivets rammevilkår samt aftale konkrete initiativer, der kan understøtte den lokale erhvervsudvikling. 

Temaet for det første netværksmøde er erhvervslivets forventninger og ønsker til det nye erhvervsfremmesystem, Ringsted Kommunes erhvervsservice og input til en revideret Erhvervspolitik.

Program

Velkomst og introduktion til tankerne bag netværket ved borgmester Henrik Hvidesten 

Det nye erhvervsfremmesystem, kommunens erhvervsservice og kommunens erhvervspolitik set fra den lokalpolitiske vinkel ved borgmester Henrik Hvidesten

Det nye erhvervsfremmesystem – hvad ser vi frem til? ved Allan Munch fra DI Vestsjælland

Forventninger til kommunens erhvervsservice – hvad har været vigtigt for os? ved PwC

Hvad er en god erhvervspolitik for os og for Ringsted? ved Jeanette Amdal fra Ringsted Erhvervsforum, Henrik Tonnesen fra LO Midtsjælland, René Malcow fra Håndværker og Industriforeningen for Ringsted og Omegn og Torben Eriksen fra Dansk Byggeri

Fælles drøftelse og input til ny erhvervspolitik: Hvad er vigtigt at have fokus på i Ringsted på erhvervsområdet i de kommende år?

Tak for i dag

Tilmeld dig arrangementet her.

HT/Ringsted Erhverv

Flere nyhedsfilm