www.tv-midtsjælland.dk

Stand-up Open Mic på SKEMA

08-01-2019

Nu bliver det endnu sjovere at bo i Ringsted, for nu kommer der comedy til byen, nærmere betegnet på SKEMA.


Det er mandag den 4. februar kl. 20 - 22 og SKEMA skriver følgende på facebooksiden her:

Vi skal have smilene frem på en mandag - Velkommen til vores nye initiativ; Stand-up Open Mic for voksne. Aftenens vært til bliver komikeren Victor Lander.

Open Mic er komikerens legeplads. Det er her store som små komikerer, tester både nye og gamle jokes. Der er derfor altid en god blanding af både nye og rutinerede komikere til en open mic.

For at sikre aftenens stemning altid er i højsæde, har vi fået den talentfulde komiker Victor Lander til at komme og være vært, og guide jer igennem aften. Victor kender I måske fra hans optræden i 2014 i operaen til Zulu Comedy Galla, hvor han optrådte som et af ''de nye håb''. Derudover har han også været i tv med sin optræden i DM i stand-up 2017, hvor han kom til DM semifinalen. Han har for kort tid siden afsluttet tour rundt i Danmark med sit onemanshow Victor flygter hjemmefra.

Der er derfor lagt til et brag af en aften, hvor der er plads til 60 personer over 18 år - Og hvad koster det så? INGENTING! Der er GRATIS entre - meeen vi ser jo gerne at I kommer tørstige og gerne i god tid.

Det bliver alt andet end en klassisk mandag, som vi måske gør til en tradition.

HT/Skema

Flere nyhedsfilm