www.tv-midtsjælland.dk

Gratis deltagelse i Ungdomslejr i Tyskland

08-01-2019

Lions Club Ringsted tilbyder igen i år en ung ringsteder en uforglemmelig oplevelse i en af Lionsbevægelsens internationale ungdomslejre.


I år er det et 3-ugers ophold i Tyskland Lions Club Ringsted har fået tildelt.

Lions Tyskland er i juli/august måned arrangør af 10 ungdomslejre. Lionsbevægelsen afholder på verdensplan hvert år utallige ungdomsudvekslinger.

Ideen med disse ungdomslejre er, at de unge skal lære hinanden at kende på tværs af religion, sprog og kultur, for på denne måde at øge den internationale forståelse blandt unge. Derfor består disse lejre oftest af 20-30 unge fra lige så mange forskellige lande.

Udover fællesskabet i en ungdomslejr vil deltagerne også komme på udflugter til tyske byer, museer, virksomheder m.m. samt få mulighed for forskellige fysiske aktiviteter.

I forbindelse med selve ungdomslejren arrangeres et Homestay, hvor den enkelte deltager i en uge bor hos en tysk familie. Dette giver alletiders mulighed for at opleve hverdagen og familielivet i Tyskland.
Opholdet i Tyskland er for unge mellem 16 og 21 år.

Samtalesproget både hos den tyske familie og i ungdomslejren er primært engelsk, hvorfor deltagerne skal beherske engelsk på samtaleniveau.

Unge bosiddende i Ringsted Kommune, der er interesseret i ovennævnte tilbud, skal senest den 20. januar 2019 sende et brev/mail, hvori man fortæller lidt om sig selv, din dagligdag samt familien, og hvorfor du gerne vil deltage i en denne internationale ungdomslejr.

Ansøgningen skal sendes til:
Jesper Ohlsson
Dagmarsgade 40,
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 88 85/ 21 77 76 28
Jesperohlsson1@gmail.com

Foto fra www.ringsted.lions.dk

HT/Lions Club Ringsted

Flere nyhedsfilm