www.tv-midtsjælland.dk

Nytårsturnering 2018

04-12-2018

Klar til en ny gang gag og løjer ved anderledes badmintonturnering


16. udgave af den traditionelle nytårsturnering afvikles søndag 30 december i Ringsted Sport Center

Ringsted Badminton har invitationen klar til alle dem, der gerne vil tage en festlig og svedig afsked med 2018: Saml et hold på fire spillere og deltag i den sjove og hyggelige badmintonturnering, der spilles i Ringsted Sport Center søndag 30. december fra kl. 10 til cirka 12. Nytårsturneringen, som den hedder, afvikles for 16. gang.

- Man behøver ikke have en sjov nytårshat på for at deltage i nytårsturneringen, men man må gerne, forklarer Torben Lollike, der sammen med Søren Randrup er ankermændene bag turneringen.
- Det er vigtigt at understrege, at dette arrangement først og fremmest er et tilbud om at have det sjovt sammen med andre og samtidig få svedt lidt at julekalorierne væk. Nytårsturneringen er på samme tid gak og løjer og seriøs konkurrence. Det er helt op til en selv! Vi håber i hvert fald, at familier, kolleger eller måske bare gode badmintonvenner er klar til en ny omgang sjov med den lille, drilske fjerbold.

- I år vurderer vi, at turneringen ligger helt perfekt, supplerer Søren Randrup.
- Søndag 30. december bør de fleste have fri, så vi håber på en rekordstor deltagelse. Vi vil i hvert fald give den lidt ekstra gas for at få flere til at tilmelde sig.

Nytårsturnering er en holdturnering for badmintonspillere, hvor man skal være fire på hvert hold. Turneringen afvikles i tre rækker - Familierækken, for børn, forældre og evt. bedsteforældre, B-rækken, for motionister og A-rækken, for de ’halvproffe’.

Tilmelding kan foregå fra turneringens Facebook-side, som kan findes under Ringsted Badminton eller via annoncen i Lokalbladet. Det er dog også muligt at sende de samme oplysninger til turneringsafvikler Søren Randrup på mail til SAT@ramboll.com. Under alle omstændigheder skal tilmeldingen være modtaget senest 23. december kl. 12.

Det koster 200 kr. for et hold at deltage, og pengene skal overføres til mobilepay 98270 eller til Arbejdernes Landsbank: 5319-0240878 - husk at skrive holdnavn i teksten på overførslen.

Foto: Nytårsturneringen er gak og løjer – og på samme tid seriøs konkurrence. Her er det Torben Lollike og Søren Randrup, der står bag turneringen for Ringsted Badminton, der personificerer den uhøjtidelige tone. 

HT/Pressemeddelelse Torben Lollike

Flere nyhedsfilm