www.tv-midtsjælland.dk

Robotværksted

08-11-2018

Kom og byg din egen robot. Der er robotværksted på Ringsted Bibliotek lørdag den 17. november kl. 11-14. Det er for børn fra 8 år.


Byg din egen robot
På robotværkstedet kommer du til at arbejde med programmering af LEGO Mindstorms robotter.  Det vigtigste er, at du er interesseret i at lære om robotteknologi og programmering. Vi får besøg af Ungdomsskolens RoboLab-hold, som vil demonstrere forskellige robotprojekter, som de har arbejdet med. ”Du skal selv designe, konstruere og programmere en robot. Der vil være voksne på robotværkstedet, som kan hjælpe dig. Det bliver en rigtigt spændende dag”, fortæller Morten Halskov Jensen, Bibliotekar på Ringsted Bibliotek og Borgerservice.

Ingen tilmelding – du kommer bare
Der er robotværksted på Ringsted Bibliotek lørdag den 17. november kl. 11-14. Det er for børn fra 8 år. Robotværkstedet henvender sig til unge fra 4. klassetrin, men yngre børn må gerne deltage i selskab med forældre. Robotværkstedet er en del af ”Levende værksteder”. Det er gratis og der er ingen tilmelding. Du kommer bare. Husk at tage en bærbar computer med.

Foto: Colourbox

HT/Ringsted Bibliotek og Borgerservice

Flere nyhedsfilm