www.tv-midtsjælland.dk

Åbent hus hos Odd Fellow Logerne

18-10-2018

Fredag den 26. oktober 2018 mellem kl. 16.00 og 20.00 vil dørene i Odd Fellow Ordenens bygning på Teglovnsvej 44, i Ringsted, være åben for alle.


Alle interesserede indbydes til at se og høre, hvad Odd Fellow Ordenen kan tilbyde mennesker med et travlt og hektisk liv i dagens Danmark.

I dag hvor der er så utrolig mange tilbud til det moderne menneske giver Odd Fellow Ordenen dig et livsbekræftende tilbud. 
Vi betragter vores loge som et ”motionscenter” for sjælen og et fristed i den travle hverdag, et sted hvor sjæl og tanker kan få lov til at være sig selv.
Der vil være mulighed for at møde Odd Fellow søstre og brødre og få en god snak og rundvisning i Ordensbygningen, og der bydes naturligvis på en lille forfriskning.

Med venlig hilsen
Søsterloge nr. 63 Fru Inge og Broderloge nr. 76 Asger Ryg

Se TV-Midtsjællands reportage fra sidste års åbent hus her.

Fakta:
Søsterloge nr. 63 Fru Inge stiftedes den 14. februar 1976.
For yderligere oplysninger: https://fruinge.oddfellow.dk

Broderloge nr. 76 Asger Ryg stiftedes den 11. september 1955.
For yderligere oplysninger: https://asgerryg.oddfellow.dk

Ordenen kan spore sin oprindelse langt tilbage i tiden, og den ældste historie er ganske givet fælles med andre ordener.
Den moderne Odd Fellow Orden, som Danmark hører til, benævnes The Independent Order of Odd Fellows, forkortet til I.O.O.F. Den har ca. 96.000 medlemmer i Europa, og heraf tegner de nordiske lande sig for de 87.000.
Den første danske loge stiftedes den 30. juni 1878, og har sit hjemsted i Odd Fellow Palæet i København. Få år senere, i 1881, stiftedes tilsvarende, og ligeledes i København, den første loge for kvinder.
I dag er der i Danmark 110 broderloger og 94 søsterloger med et samlet medlemsantal på 12.500.
Odd Fellow Ordenen ønsker og forventer af sine medlemmer, at de aktivt arbejder indad med sig selv og arbejder udad for vore medmennesker.

HT/Odd Fellow Logerne i Ringsted

Flere nyhedsfilm