www.tv-midtsjælland.dk

Ann & Aberne lavede et brag af en fest

26-07-2018

Selvom hedebølgen sendte sin trykkende, fugtige varme ud over Klosterlunden onsdag lige før middagstid, så var der fuld knald på Ann & Aberne ved årets sidste Sommersjov-arrangement.


Det er helt tydeligt, at sommerferien er på sit højeste, og at mange af de børn, der plejer at være til Sommersjov i Klosterlunden med deres institutioner, er taget på sommerferie med familien. Til gengæld fik energiske Ann og hendes Abe-orkester det fremmødte publikum engageret i koncerten fra start til slut.

Både scenen og publikum var heldigvis placeret i et skyggefuldt hjørne af Klosterlunden, men alligevel var der så varmt, at man godt kunne ha’ frygtet det ville lægge en dæmper på Ann & Abernes koncert. Det gjorde det imidlertid ikke, og Ann sprang rundt og involverede børnene i de mange sjove sange, mens de veloplagte Aber leverede musik, man faktisk ikke kunne stå stille til.

Børn og voksne legede sten/saks/papir og lettede ben som hunde, børnene lavede kropsorkester og dansede som giraffer og en masse andre dyr. Stemningen var høj fra start til slut. Man kan roligt sige, at årets sidste Sommersjov-arrangementerne blev sluttet af med manér.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm