www.tv-midtsjælland.dk

Kom på cykelcamp i uge 27

13-06-2018

Team Cycling Ringsted holder cykelcamp i uge 27


Prøv landevejscyklingen i en uge, og se om du er en kommende Tour de France stjerne

Kom i form og få gode ben. 5 dage på cyklen, både formiddag og eftermiddag, rundt omkring i Ringsted Kommune. Du får med garanti sved på panden og masser af motion.

Der er hele ugen fokus på at bevæge sig, og have det sjovt på cykelturene. Der vil være opdeling i grupper, så du kommer til at cykle sammen med andre som har ligeså stærke ben som dig. Vi stiller med trænere og hjælpere, og har også 15 toptunede racercykler. Vil du hellere cykle på din egen cykel, så tager du bare den med.

Husk madpakke, drikkedunk, cykelhjelm, praktisk tøj (shorts og t-shirt), kondisko, regntøj og evt. din egen cykel (som skal være lovlig).

Campen er for børn og unge, der går i 2. - 9. klasse. Det foregår ved Team Cycling Ringsteds klubhus på Ellekiersvej 17 i Benløse.

Det starter mandag den 2. juli og varer til og med fredag den 6. juli, alle dage fra kl. 9 - 15. Der kan max være 20 deltagere på holdet, og det koster 150 kroner for hele ugen.

Du kan melde til hos Michael Wolter på mail michael.wolter@rockwool.com. Hvis du har spørgsmål, så kan du ringe til Michael på tlf. 41 62 85 66.

Tilmeldingsfrist: 24. juni.

Ved tilmelding, venligst oplys følgende:
• Deltagers fulde navn
• Adresse og mobilnr.
• Skole og klassetrin pr. 15. august 2018
• Navn og mobilnr. på kontaktperson
• Hvis deltageren ønsker at låne en cykel, så oplys om højden på deltageren

Læs mere her.

Foto fra sidste års Cykelcamp, da TV-Midtsjælland mødte dem i Tinggade.

HT/Team Cycling Ringsted

Flere nyhedsfilm