www.tv-midtsjælland.dk

Lindners Café & Livsstilsbutik i Herlufmagle er til salg

23-05-2018

Det er kun lige godt 2 måneder siden, at Maria Lindner kunne slå dørene op til sin nye hyggelige café og livsstilsbutik, men nu er butikken til salg.


Den 17. marts var en stor dag for Maria Lindner, da hun - efter 4 måneders hårdt renoverings-arbejde - kunne slå dørene op til sin helt egen café, nemlig Lindners Café og Livsstilsbutik i Herlufmagle.

Maria havde store planer med den hyggelige café, men inden planerne nogensinde rigtig blev iværksat, kom der desværre en skilsmisse i vejen. Caféen er nu sat til salg.

På caféens Facebookside skriver Maria: "Jeg må med stor sorg fortælle, at jeg føler mig nødsaget til at opgive mit livs drøm omkring den her café. Den her skilsmisse har taget rigtig hårdt på mig, og jeg har hverken energi eller tid til at gøre, hvad der kræves for at holde det kørende."

I et direkte salgsopslag på Facebooksiden står der:

"Nyopstartet café & livsstilsbutik til salg pga personlige årsager.
Har du en drøm om din egen cafe eller kender du nogen, som kunne tænke sig at investere i et fantastisk projekt??
Helt nyt industrikøkken incl. udsugning er der alene for ca. 250.000. Der er blevet renoveret i 4 mdr og samlet er der lagt 600.000 og en masse tid og kræfter. Det har været brugt i 1,5 mdr. Du kan få det for 250.000
Billig husleje 3000/ md.
Ring eller skriv for at høre nærmere.
Adr. Vandværksvej 32,4160 Herlufmagle ( ved den gamle brugs i Gelsted)
Tlf. 42771177"

Så hvis du kender nogen, der er interesseret i den meget lækkert renoverede café, så del endelig dette opslag. Det er et rigtig godt tilbud!

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm