www.tv-midtsjælland.dk

Stærk fødselsdagsfest hos FitnessLab

13-05-2018

Der er vel ikke noget mere nærliggende, end at fejre sin 1 års fødselsdag med en stærkmand-konkurrence. I hvert fald ikke, når man er et fitnesscenter.


Og det var lige præcis det, FitnessLab gjorde, da de lørdag kunne fejre den første fødselsdag i Industriparken i Ringsted

Masser af aktiviteter
Fødselsdagen blev fejret med noget af en fest, hvor der blandt andet var OCR-løb (Obstacle Course Racing – forhindringsløb), konkurrence for både piger og drenge på bænkpres, dips og pullups og proteinkagekonkurrence.

Og så var der HULK CLASSIC 2018 – et DFSA Grand Prix stævne med nogle af Danmarks stærkeste mænd. Det er en helt ny event, som FitnessLab fik lov til at være vært for.

Den stærkeste mand
Det var ikke hr. hvem-som-helst, der var iført dommertrøjen ved Hulk Classic. Det var ingen mindre end Danmarks absolut stærkeste mand – kåret i 2017 for fjerde år i træk – Mikkel Light, som selvsagt har et noget misvisende efternavn.

Så der var noget at leve op til for de 14 deltagere, der skulle igennem bl.a. Logpress, Dødløft og Atlassten, før vinderen af den første Hulk Classic kunne kåres.

I bagende sol, løftede og bar de 14 deltagere – alle mænd – så mange kilo, at alene tallet kan få de fleste af os andre til at få sved på panden og ømme muskler. Der blev svedt en del, og der røg også nogle liter vand ned i løbet af dagen!

Forhindringsløbet for alle
Knap så hårdt var OCR-løbet, der var ment som en prøveevent. Deltagerne tog rigtig godt imod det, og FitnessLab vil gerne lave flere af den slags løb – mindst en gang om året i forbindelse med fødselsdagen i maj.

OCR-løbet er et løb, hvor alle kan være med. Og Ringsted er meget OCR venligt” sagde indehaver af FitnessLab, Abdel Rahman.

Masser af succes
Det første år hos FitnessLab er forløbet over al forventning, konstaterede Abdel Rahman.

Centret har nu 1100 medlemmer, og fra de helt unge til det ældste medlem på 85 år, er det en mangfoldig medlemsskare. Ambitionsniveauet hos medlemmerne er også vidt forskelligt, lige fra de meget målrettede medlemmer, der træner med bestemte mål for øje, til helt almindelige motionister, der kommer i motionscenter 1-3 gange ugentligt, fordi de gerne vil holde sig i form.

At medlemmerne bakker op om centrets arrangementer, viste fødselsdagsarrangementet tydeligt, da der i løbet af dagen blev talt mere end 700 gæster.

 

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm