www.tv-midtsjælland.dk

Slangerupgaard ridecenter i Ringsted

06-05-2018

Slangerupgaard huser et eksklusivt ridecenter. Dertil kommer et moderne landbrug og en udsøgt vinkælder.

Hestepension

Vi tilbyder opstaldning og leje af faciliteter i rolige, naturskønne omgivelser, hvor vi sætter fokus på at have seriøse og ambitiøse rammer for dressurryttere, men også med god plads til hyggeryttere.

Vi har fokus på kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi kræser om vores heste og ryttere. Alting bliver ordnet og holdt pænt, rent og funktionelt. Vi sørger for at omgivelserne er behagelige, velholdte og æstetiske. Alt sammen for at skabe en atmosfære omkring heste og ryttere.

Opstaldning

I vores dejlige atmosfærefyldte stalde, kan du leje en boks til din hest. Dermed får du også adgang til alle vores goder, såsom ridehus, ridebaner og andre faciliteter.

Kun det bedste er godt nok. Vores professionelle personale er passionerede omkring at give heste og deres ejere en god og tryg oplevelse.

Vi sparer ikke på noget. Her er altid foder i topkvalitet og wrap fra vores egne frodige marker. Her er rene, velholdte bokse og der er altid nogen, der holder øje med din hest - også når du ikke er her.

På Slangerupgaard findes der 2 forskellige muligheder for opstaldning. Vi råder over en lille stald og en stor stald, der deler nogle af de fælles faciliteter.

I den store stald fodres der 3 gange dagligt med et fuldfoder fra Equisana Cool Performance, Bodyboost (hvis ønskes) og lucerne. Der er et permanent samarbejde med en foderkonsulent, der sikrer optimal fodring af hver enkelt hest. I denne stald er der fuldpasning der inkluderer mugning. Der er halm i boksene og mulighed for tilkøb af træpille bund. 

Der er tilnyttet et helt nyt 20x60 ridehus med fiberbund og der er både græsfolde og små paddoks med gummimåtter. Om vinteren bliver der lagt hø på foldene til hestene. I den store stald er der tilknyttet toilet med bad og omklædningsrum. Derudover er der et ekslusivt opvarmet sadelrum, solarie og vaskepladser. Der er mulighed for benyttelse af skridtbånd og walker. 

Flere nyhedsfilm