www.tv-midtsjælland.dk

Nyt aktivitetsområde ved Kværkeby IF

12-04-2018

Lige nu er det fine nye aktivitetsområde ved Kværkeby Idrætsforening hegnet ind, men om præcis to uger tages det i brug ved en officiel indvielse.


Med udgangspunkt i Helhedsplanen for Ringsted Kommunes 10 landområder, blev der i 2014 udsendt spørgeskemaer til beboerne i Fjællebro-Kværkeby Borgerforening, og de spørgeskemaer viste, at folk i området ønskede et mødested, hvor de kunne være aktive sammen, men som ikke krævede medlemskab.

Efter endt sagsbehandling og godkendelse fra Ringsted Kommune, blev projekt ”Udendørs mødested – et aktivitetsområde for alle borgere i Kværkeby og Fjellebro” sat i gang, og torsdag den 26. april er der officiel indvielse kl. 14, hvor bl.a. borgmester Henrik Hvidesten holder tale.

Alle kan være med
Arbejdsgruppen, der består af Birgit Nielsen og Jeanne Søndergaard Pedersen, har arbejdet på projektet i to år. Aktivitetsområdet er blevet realiseret med støtte fra forskellige fonde, og banen ligger på idrætspladsen ved Kværkeby Idrætsforening.

Aktivitetsområdet indeholder bl.a. nedgravede trampoliner, klatretårn, et fitnessområde og skaterbane. Og man kan være med, uanset hvilket udgangspunkt man har. Man bestemmer selv tempoet, hvor ofte man har lyst til at benytte det, eller om man vil benytte det i selskab med ligesindede, eller foretrækker at benytte det alene.

Der vil være fri adgang, og det kræver ikke medlemskab at benytte aktivitetsområdet.

Har du lyst til at hjælpe?
På lørdag, den 14. april, er der arbejdsdag i Kværkeby IF. Der skal ryddes buskads ud mod Køgevej, så området kan være flot til indvielsen. Hvis du kan afse en time eller to, så kan de rigtig godt bruge din hjælp, og du kan kontakte Anders Hass på tlf. 21 94 42 74. Du kan også følge Kværkeby IF på facebook her.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm